Werkend talent, dat is waar de organisatie voor staat. Ze hebben er hun vak van gemaakt talent te ontwikkelen als mens, de IT tools van de toekomst mee te geven en opdrachtgevers te verrassen met hoog opgeleide, communicatief vaardige, IT professionals. Working Talent richt zich op jong talent met 0-3 jaar werkervaring, waarbij ze door middel van IT-traineeships en werkervaring als Student Developer worden opgeleid tot IT-specialist.

Over Working Talent 

IT TRAINEESHIP
Jong professionals met 0-3 jaar werkervaring met een gezonde dosis intrinsieke motivatie, passie en die plezier beleven aan leren en werken. Kandidaten die met hun capaciteiten, inzet en ambitie in staat zijn om er voor de volle 100% voor te gaan. Door de uiteenlopende achtergronden in opleiding en werkervaring, bereiken zij een grote groep kandidaten die zich kunnen ontwikkelen tot IT specialist.

Een trainee heeft minimaal een afgeronde HBO/Bachelor of Master opleiding. Deze jonge talenten worden geselecteerd op hun competenties en hun affiniteit met IT. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de aanwezigheid van communicatieve en analytische vaardigheden.

Uit de intensieve samenwerking tussen Working Talent en haar opdrachtgevers blijkt dat er drie uitgangspunten ten grondslag liggen aan het ontwikkelen van IT traineeships. Verjonging, vergroten van de vaste kern interne medewerkers (terugdringen externe inhuur) en het vervullen van openstaande posities waarvoor specialistische kennis is vereist.

Middels een deta-vast constructie biedt Working Talent aan zowel kandidaten als opdrachtgevers een lange termijn oplossing. De trainees ondergaan naast praktijkervaring ook een specifiek op hen gerichte bootcamp van 8 weken waarin de trainees zich certificeren. De opdrachtgevers hebben de mogelijkheid de trainees na ongeveer een jaar in dienst te nemen.

Working Talent start om de maand een traineeship in de richting van OutSystems, PegaSystems, Software Development, Data Science, Security.

STUDENT DEVELOPERS
Working Talent werkt ook op een andere manier samen met studenten: IT-studenten die al enige ervaring hebben in software development of het analyseren van data. Deze zogenaamde “Student Developers” volgen veelal een hbo/wo studie Informatica, Kunstmatige Intelligentie of een andere technische- of bètastudie. Ze programmeren in hun vrije tijd of via een bijbaan voor verschillende organisaties in diverse programmeertalen. De Student Developers zijn parttime beschikbaar tussen de 10 en 40 uur per week.

Working Talent zorgt in de praktijk voor een platform waarop studenten vanuit heel Nederland hun kennis kunnen delen en vergroten. Working Talent creëert een hechte gemeenschap, waarbinnen de studenten door het volgen van verschillende cursussen of het doorlopen van projecten werkervaring kunnen opdoen.

Zo verkleint Working Talent de afstand tussen de student en haar opdrachtgever, door een studiegerelateerde bijbaan te faciliteren. De student en de opdrachtgever leren elkaar op deze manier goed kennen en bouwen een band op voor het afstuderen. Een eventuele overname van deze studenten na hun studie is een interessante optie voor opdrachtgevers om instroom van schaarse software ontwikkelaars te realiseren en geven de studenten een mooie mogelijkheid om in dienst te treden bij deze opdrachtgever.

BEMIDDELING VASTE BAAN
Naast IT traineeships en Student Developers, bemiddelen zij voor hun opdrachtgevers diverse IT-profielen door middel van een deta-vast constructie.

Werken bij Working Talent

Wat kan je van Working Talent verwachten:

  • Zeer interessante opdrachten;
  • Goede begeleiding door een Senior;
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Prima salaris.

Waar zit Working Talent?

Working Talent is gevestigd in Landsmeer. Het kantoor is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ongeveer 5 minuten lopen. 

20 vacatures

Student Developer | Linux, Networking | Min. 24 uur p.w. | Amsterdam bij Working Talent Amstelveen AMSTELVEEN35897
IT Traineeship Data Analytics bij Working Talent LANDSMEER35988
IT Traineeship Data Analytics bij Working Talent UTRECHT35989
IT Traineeship Data Analytics bij Working TalentEINDHOVEN35990
IT Traineeship Data Analytics bij Working TalentZOETERMEER35991
Junior Java Developer bij Working Talent LANDSMEER32861
Student Developers | Bijbaan | parttime (overdag) | weekendwerk bij Working Talent AMSTELVEEN32873
Medior Java Developer bij Working TalentAMSTELVEEN32949
Junior Java Developer bij Working Talent AMSTELVEEN32952
Student Developers | Bijbaan | parttime (overdag) | weekendwerk bij Working Talent GRONINGEN33655
Parttime: Front End Developer bij Working Talent EmmenEMMEN33666
Senior Android Developer (Regio Apeldoorn) bij Working TalentLANDSMEER34933
ICT Software Ontwikkelaar | Traineeship Internet of Things (IoT) bij Working Talent AMSTELVEEN35361
ICT Software Ontwikkelaar | Traineeship Internet of Things (IoT) bij Working Talent UTRECHT35362
ICT Software Ontwikkelaar | Traineeship Internet of Things (IoT) bij Working TalentEINDHOVEN35363
IT Traineeship DevOps bij Working Talent AMSTELVEEN35377
IT Traineeship DevOps bij Working TalentAPELDOORN35639
IT Traineeship DevOps bij Working Talent UTRECHT35378
IT Traineeship DevOps bij Working Talent Eindhoven EINDHOVEN35379
Senior Java Developer bij Working Talent AMSTELVEEN35578