Winvision is de strategische ICT-partner van organisaties in met name zorg, onderwijs, lokale overheid en bouw / infra die met inzet van geavanceerde technologie hun doelstellingen willen overtreffen. Zij investeren in een succesvolle samenwerking waarin beiden kennis, ervaring en creativiteit inbrengen. Samen realiseren ze de beste ICT-oplossingen waarvan gebruikers optimaal gebruikmaken.

Over Winvision

Winvision is ervan overtuigd dat de beste ICT-oplossingen alleen in samenwerking tot stand komen. In die samenwerking wil Winvision de strategische ICT-partner van uw organisatie zijn. Zij ondersteunen hun klanten bij het behalen van hun doelstellingen door de inzet van geavanceerde technologie. Daarbij hebben ze als doel om de klanten te inspireren en uit te dagen om verder te verbeteren en vooruit te kijken naar de toekomst.

Winvision is als vooraanstaand partner nauw verbonden met Microsoft. Dit geeft hun en hun klanten voorsprong in kennis en technologie. Het platform en de clouddiensten van Microsoft bieden in hun visie alle mogelijkheden om vandaag succesvol te zijn en in de toekomst blijvend te innoveren. Microsoft levert de instrumenten om efficiënt en effectief te werken en is voorloper bij de ontwikkeling van innovatieve toepassingen en concepten.

Winvision bedenkt, ontwikkelt, levert en beheert al 15 jaar innovatieve en creatieve ICT-diensten die haar klanten succesvoller maken.

Werken bij Winvision

Winvision zet altijd net die ene extra stap, waardoor klanten en medewerkers vaak jarenlang bij hun blijven. Bij Winvision heb je de mogelijkheid om het verschil te maken, want je krijgt direct je eigen verantwoordelijkheid en het vertrouwen om zelf beslissingen te nemen. Dat maakt dat je snel kunt groeien bij hun. Groeien vanuit jouw talenten en drijfveren, want daar zit immers jouw onderscheidend vermogen. Neem jij het initiatief? Dan krijg je bij Winvision de mogelijkheid om te knallen!

Waar zit Winvision?

Het kantoor van Winvision is gevestigd in Nieuwegein. Met bushaltes om de hoek is het goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. 

0 vacatures

Winvision heeft nog geen vacatures online staan.