Nieuwe technologieën vervangen traditionele IT in rap tempo; voice en data integreren en ‘de werkplek’ wordt steeds mobieler. WilroffReitsma heeft alles onder één dak en biedt daarmee een antwoord op de ‘digitale transformatie’ waar bedrijven momenteel doorheen gaan of bedrijven die nog aan deze reis moeten beginnen.

Over WilroffReitsma

Zij beschikken over een gezonde dosis ambitie en zetten zich elke dag in om te zorgen dat hun klanten vooruit kunnen. Zij werken graag met organisaties die deze ambitie delen. Met mensen die net als zij dingen beter willen maken, verder willen komen, willen groeien en willen winnen. Met klanten en relaties die hun uitdagen, want zo halen ze ook het beste uit zichzelf. Zij geloven dat je het beste resultaat bereikt als je samenwerkt. Daarom hechten ze veel waarde aan een open en toegankelijke cultuur waarbinnen ze voor elkaar klaarstaan. Niet alleen binnen het team, maar ook bij klanten. Zij zijn teamspelers die al jaren ziel en zaligheid in hun werk leggen om een vertrouwde en betrouwbare partner in de markt te zijn.

Werken bij WilroffReitsma

Zij beschikken over een team van experts, zowel op het gebied van IT als Telecom, die doen wat ze beloven. Vakidioten met enorm veel kennis en jarenlange ervaring, die weten hoe ze hun klanten het beste kunnen helpen en die er gewoon voor zorgen dat het goed komt. Zonder geklets of contracten met kleine lettertjes. En daar zijn zij best trots op.

Waar zit WilroffReitsma?

Het hoofdkantoor van WilroffReitsma is gelegen in Haarlem. 

3 vacatures

Senior Systems Engineer bij WilroffReitsmaHALFWEG35673
Network Engineer bij WilroffReitsmaHALFWEG35674
Senior Servicedesk Engineer bij WilroffReitsmaHALFWEG35675