vidaXL is een internationale online verkoper. Ze bieden een verrassend assortiment van duizenden producten in de categorieën Huis, Tuin, Garage, Doe-het-zelf en Kleding. Daarnaast bieden ze in alle landen waar ze actief zijn, klantenservice aan in de moedertaal.

Banner breaker


Over vidaXL


Het begon allemaal met de online verkoop van producten op kleine schaal, maar al snel resulteerde dit in een enorme groei en de productie van eigen vidaXL-huismerkproducten. Het aantal producten in de eigen huismerklijn groeide ook enorm, en ze konden hun markt uitbreiden naar verschillende Europese landen. Eigen vidaXL.com webshops waren de logische volgende stap in het succesverhaal. Het succes van het bedrijf ligt in het inkopen en aanbieden van producten voor een nog scherpere prijs, door constant te blijven zoeken naar kostenbesparende maatregelen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. De fundamenten voor een efficiënte onderneming, met een duidelijke focus op waar voor je geld, werden op deze manier gelegd.

"Wat wij onze klanten beloven? Een goede prijs, goede service en een goed gevoel!"


Waarom zijn ze er?

Consumenten worden steeds prijsbewuster. vidaXL biedt producten voor in en om het huis tegen scherpe prijzen aan, en ze willen deze producten toegankelijk maken voor zoveel mogelijk consumenten.

Hoe bereiken ze dit?
Ze selecteren producten waarvoor veel vraag is en kopen deze direct bij de bron op grote schaal in. Ze zijn in staat het ontwerp en de verpakking te beïnvloeden, en deze zo te optimaliseren voor de hele productieketen, hetgeen er uiteindelijk voor zorgt dat de klanten een hele redelijke prijs voor de producten betalen.

Voor wie?
vidaXL verkoopt via 31 webshops hun producten aan prijsbewuste consumenten in heel Europa, de Verenigde Staten en Australië, en ze blijven hard werken aan uitbreiden en het bereiken van nog meer klanten.

 

breaker


Werken bij vidaXL


vidaXL heeft momenteel 350 werknemers in dienst die werkzaam zijn in Venray en Utrecht (Nederland), Boekarest (Roemenië), Ningbo en Shanghai (China), Sydney en Melbourne (Australië), Los Angeles (USA) en levert maandelijks aan ruim 150.000 klanten in Europa en Australië.

Ze bieden je een uitdagende en afwisselende functie voor 40 uur per week in een krachtige en dynamische internationale onderneming. Een organisatie waar ambitieuze professionals werken die kansen benutten, beslissingen durven te nemen en zich thuis voelen in een informele, no-nonsense en resultaatgerichte organisatie. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende toekomstperspectieven.

Bekijk de huidige vacatures van vidaXL op Bonque.nl.


werken bij

breaker


Sfeerimpressie


vidaXL is in 2006 opgericht en onderscheidt zich door haar dynamiek en groei. In een platte organisatiestructuur wordt met een dynamisch, multicultureel team gewerkt aan het verlenen van een optimale service aan klanten. In Nederland werkt een jong team; de gemiddelde leeftijd is 35 jaar en omvat vele nationaliteiten.

breaker


Waar zit vidaXL?


vidaXL heeft vestigingen over de hele wereld, van Sydney tot Shanghai. De Nederlandse kantoren vind je in het Limburgse Venray (tevens de locatie van de openstaande vacatures) en in Utrecht. 

Locatie
 

          

7 vacatures

Senior Consultant SAP SCM bij vidaXLVENLO35555
Medior Consultant SAP SCM bij vidaXLVENLO35556
Lead PHP Developer bij vidaXLVENLO35557
Lead NodeJS Developer bij vidaXL VENLO35558
Lead Consultant SAP MM-SDVENLO35559
SAP Trainee LogisticsVENLO35560
Medior Consultant SAP MM-SD bij vidaXLVENLO35919