Uniserver, koploper in Cloud Hosting in Nederland, gelooft dat samenwerking leidt tot de beste resultaten op centraal opgestelde IT. Onze klanten profiteren van (cloud en business) oplossingen op basis van efficiency, kwaliteit en innovatie.

Over Uniserver - De kwaliteit wordt gewaarborgd door de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Onze medewerkers worden daarom ‘streng’ geselecteerd en actief gecoacht en bijgeschoold om te excelleren. Wij kennen een professioneel personeelsbestand van gekwalificeerde, ambitieuze en gemotiveerde medewerkers, die snelle groei mogelijk maken.

Rijke historie in de cloud - Uniserver is in maart 2000 opgericht door haar huidige directie en heeft in deze jaren een flinke doch stabiele groei doorgemaakt. Uniserver werkt voor de Nederlandse IT markt met ruim 50 IT specialisten vanuit het hoofdkantoor in Alkmaar en beschikt over 250 manjaren hostingervaring.

Werkwijze - Nederlands grootste specialist - Als Nederlandse kwaliteits Cloudprovider met Nederlandse infrastructuur en 24/7 helpdesk heeft Uniserver bewezen een uitstekende Cloud partner te zijn voor IT-specialisten, die ter invulling van hun datacenterbehoeften meer zoeken dan een traditionele webhoster. Via een partnerportfolio van vooraanstaande Nederlandse IT partijen bedient Uniserver eindklanten. Inmiddels zijn meer dan 1000 Cloud projecten opgeleverd en komen er dagelijks nieuwe projecten bij. Totaal bedient Uniserver 8.000 klanten.

Onderscheidend vermoge n- Uniserver onderscheidt zich door haar klantgerichtheid, efficiency en innovatie in de markt. Uniserver werkt op basis van ITIL standaarden en is volledig ISO 20.000 gecertificeerd. Ook haar toeleveranciers als bijvoorbeeld de datacenters, beschikken over de hoogste kwalificaties en certificeringen.
Uniserver staat in de markt bekend als een servicegerichte kwaliteitsprovider met een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding. Ten opzichte van veel andere DHPA-alternatieven verschilt Uniserver met name in haar Nederlandse achtergrond, focus op IT partners (met een volwaardig partnerprogramma) en ervaring in het indirecte kanaal. Daarnaast heeft Uniserver intensieve partnerschappen met HP, VMware, TelecityGroup en Cofely.

Locaties - Het Uniserver hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar, datacenter locaties zijn in Amsterdam (3x) en Maastricht Airport.

"We are hiring" - Waarom werken bij Uniserver? Uniserver gelooft dat mensen samen de organisatie vormen. Mensen vormen samen een cultuur die er voor zorgt dat we als organisatie tot een succes komen. Dit bereiken we maximaal door onze mensen de kans te geven om te groeien, voortdurend nieuwsgierig te blijven en positief kritisch op elkaar te zijn.

Zo gaat samenwerken en krachtig communiceren ons tot een organisatie maken die staat voor een optimale werkomgeving waar mensen zich thuis voelen en waar klanten graag mee samenwerken.
De cultuur van Uniserver laat zich kort omschrijven als:

  • Onze interne sfeer is open, gezellig en informeel,  met focus op samen doen
  • No nonsens en gepassioneerd samenwerken staan bij ons centraal
  • Onze klanten krijgen een innovatieve en klantgerichte bediening, voortdurend op zoek naar kansen
  • Kennis en kwaliteit ontstaan door een high performance culture

Uniserver hecht veel waarde aan een open, gedreven en no nonsense cultuur. Een cultuur met focus op innovatie, vertrouwen en passie waarbinnen persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda staat.

3

9 vacatures

Junior Web Developer (Front-end) bij Uniserver InternetALKMAAR33999
Medior Web Developer (Front-end) bij Uniserver InternetALKMAAR34000
Senior Web Developer (Front-end) bij Uniserver InternetALKMAAR34001
Product Manager bij Uniserver InternetALKMAAR34002
Junior Cloud Engineer bij Uniserver InternetALKMAAR34019
Medior Cloud Engineer bij Uniserver InternetALKMAAR34020
Senior Cloud Engineer bij Uniserver InternetALKMAAR34021
Web Developer bij Uniserver Internet ALKMAAR35394
VMware Specialist bij Uniserver InternetALKMAAR35545