TJIP is kennisleider als het gaat om het ontwikkelen van front-office-software. Van systeemintegratie tot efficiënte registratie en van dossierverwerking tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Van de zorg- tot de financiële sector. Waarom ze hier goed in zijn? Omdat ze in de vergrotende trap denken. 

Banner


Over TJIP


Bij TJIP geloven ze dat veel organisaties beter kunnen dan ze nu doen. Met meer focus, sneller reagerend en een betere afstemming van het aanbod. Kortom: meer met de klant als uitgangspunt. Dat vraagt om visie, maar vooral om optimale – zo niet perfecte – bedrijfsprocessen. En dat is precies waar ze bij TJIP goed in zijn. Hun belangrijkste wapen? Geweldige software.

Met zijn oplossingen maakt TJIP processen sneller, slimmer, efficiënter en eenvoudiger. Optimaal gebruikersgemak is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Met zijn software heeft TJIP inmiddels het vertrouwen gewonnen van tientallen financiële dienstverleners in Nederland.

Ruim 80 TJIP’ers
Het team van TJIP bestaat uit maar liefst 80 denkers en doeners: ijverige consultants, softwarearchitecten, developers, analisten, projectmanagers en testcoördinatoren. Samen ontwikkelen deze specialisten bij TJIP 'standaard-op-maat-software' voor de producten en diensten van klanten. Kenmerkend is hun transparante, meedenkende, nauw betrokken houding. Daarnaast leveren ze on time en on budget. "Altijd", aldus de klanten van TJIP. En dat al sinds 1999.

over


Klanten en projecten


TJIP zet slimme ideeën en intelligente technologieën in, die ervoor zorgen dat hun klanten - met name banken en verzekeraars - concurrentievoordeel krijgen en behouden.
klanten


Werken bij TJIP


Werken bij een grote softwareontwikkelaar als TJIP betekent werken met een indrukwekkend klantenportfolio. Daar kun je altijd je technologische ei in kwijt. Trouwens: ze hebben geen 'klanten', maar partners. Bij TJIP werken ze graag nauw samen, betrekken ze alle belanghebbende partijen bij het proces en houden ze van transparante en duidelijke communicatie. Hoewel veel van hun partners zich in de financiële branche bevinden, stelt TJIP zich open voor elke branche waarin bedrijfsprocessen kunnen worden geoptimaliseerd, met behulp van software.

"Werken bij TJIP: an offer you can’t refuse!" - Lex Mentink, CEO bij Eurocross Assistance

Kansen en waardering
Bij TJIP sta je nooit stil. Als bron van kennis en innovatieve technologie vinden ze het belangrijk dat ook het personeel zich in een continue staat van ontwikkeling bevindt. Want groei is belangrijk; met groeiend personeel groeit ook de organisatie, en daarmee de kwaliteit van de producten en diensten. Zo ontstaat een vicieuze cirkel van groei en ontwikkeling, waar iedere consultant, engineer, tester of manager (in wording) in kan stappen.

Bekijk de huidige vacatures van TJIP op Bonque.nl.


Werken bij


Sfeerimpressie


TJIP vindt mensen het allerbelangrijkste. Zonder haar werknemers zou TJIP niet de organisatie zijn die zij nu is: een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staan. Je werkt in een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan. Natuurlijk biedt TJIP je ook een uitgebreid, marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden.

"Met 80 collega’s werken aan één doel: de beste front office-oplossingen creëren voor onze klanten. Geweldig is het dan om te zien dat het leidt tot tevreden klanten!" - Dingeman Leijdens - CEO

sfeer

Waar zit TJIP?


Het kantoor van TJIP zit in Delft; precies tussen Den Haag en Rotterdam in. Kom je met de bus? Stap dan uit bij 'TNO Zuidpolder'. Met de auto ben je ook snel ter plekke, omdat het pand direct naast de A13 ligt. 

 

0 vacatures

TJIP heeft nog geen vacatures online staan.