Tetra is volledig Nederlands en bouwt sinds 2000 succesvolle oplossingen voor de gezondheidszorg. De focus van Tetra ligt altijd op efficiëntie. De producten moeten, in hun optiek, de gebruiker optimaal ondersteunen bij het uitoefenen van hun vak. Om dit te bereiken werkt Tetra nauw samen met de gebruikers van hun software. Sinds 2014 zijn deze producten onder de naam Bricks verenigd.

Pand


Over Tetra

Tetra heeft de volgende producten:

Bricks Apotheek: Bricks Apotheek biedt volwaardige Apotheek Informatie Systeem (AIS)-functionaliteit voor zowel apotheken, clusters van samenwerkende apotheken als apotheekhoudende huisartsen.

Bricks Financieel: Bricks Financieel biedt een compleet administratiesysteem, gebaseerd op grootboekrekeningen.

Bricks Huisarts: Bricks Huisarts biedt de volledige oplossing voor de automatisering van huisartsenpraktijken.

Bricks Specialist: Bricks Specialist is het webbased Elektronisch Patiënten Dossier van Tetra; het biedt de basale functionaliteit van een compleet Huisarts Informatie Systeem (HIS).

Bricks Switchboard: Door de uitgebreide koppelingsmogelijkheden (API's) van alle Bricks-producten kunnen veel toepassingen op een veilige manier aan Bricks gekoppeld worden. Dit gebeurt via Bricks Switchboard.

Bricks Waarnemen: Met Bricks Waarnemen (voorheen Charon) kan overal en altijd via een webbrowser inlgelogd worden in een praktijk.

Bricks Webagenda: Een laagdrempelige online agenda, waarbij de patiënt zonder in te loggen zijn afspraken kan maken. Dankzij het gebruiksgemak wordt er veel gebruik van gemaakt; het scheelt een hoop telefoontjes.

Bricks WebApp: Artsen communiceren op een laagdrempelige en efficiënte manier met patiënten via de WebApp vanuit Bricks Huisarts.


Werken bij Tetra


Jouw creativiteit bij het oplossen van problemen is erg belangrijk voor Tetra. De producten van Tetra zijn complex; er is daarom niet altijd een standaardoplossing beschikbaar. Zorgverleners vertrouwen op de producten van Tetra - en dus ook op jou.

Dit is precies waarom Tetra van jou oog voor kwaliteit, risico's en commercialiteit vraagt, uiteraard zonder hierbij het klantbelang en de klanttevredenheid uit het oog te verliezen. Je zult dan ook de ruimte krijgen om in de loop van de tijd een persoonlijke band te ontwikkelen met je klanten.

Je gaat bij Tetra werken in een klein team met een informele werksfeer. Het kantoor staat in hartje Utrecht. Jij krijgt een marktconform salaris en intensieve begeleiding, om zo je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Waar zit Tetra?


Tetra is gehuisvest in hartje Utrecht, aan de gracht. Het kantoor ligt niet ver van het station en is met de bus goed bereikbaar.

 

0 vacatures

Tetra heeft nog geen vacatures online staan.