Suneti is gespecialiseerd in de levering van softwaresystemen voor de scheepvaartindustrie.

Banner breaker


Over Suneti


Bij Suneti zijn ze van mening dat hun producten moeten bijdragen aan de versterking van de positie van de scheepvaart ten opzichte van andere vormen van transport zoals spoor- en wegtransport.

Suneti’s solutions dragen hieraan bij, omdat ze zorgen voor een totaalintegratie van informatie en overzicht bieden met behulp van een gebruikersvriendelijk platform. Hierdoor kunnen ze het aantal administratieve handelingen terugbrengen, fouten helpen voorkomen en de veiligheid op een hoger niveau brengen. Deze oplossingen worden ontwikkeld voor alle partners die samenwerken in de tankscheepvaart; voor de schipper, scheepseigenaar, de bevrachter, veiligheidsmanager en de reder.

Wat de schipper, de bevrachter en de reder nodig heeft
Elke deelnemer in de binnenvaart heeft andere informatie nodig om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Om de Solutions perfect te laten aansluiten op het werkproces betrok Suneti alle partijen in de ontwikkeling daarvan. Het resultaat bestaat uit vier solutions, ontwikkeld vanuit de visie van Suneti en met de gebundelde kennis van de binnenvaart:

  • Broker Solution
  • Quality Solution
  • Fleet Solution
  • Vessel Solution.

 

over breaker


Werken bij Suneti


Suneti is een innovatieve, no-nonsense organisatie. Dit betekent een niet-hiërarchische en dynamische werkomgeving, binnen een flexibel team. Bij Suneti krijg je de verantwoordelijkheid en vrijheid om je functie op je 'eigen' manier in te vullen; uiteraard binnen de kaders van je functie en met de gestelde bedrijfsdoelen en persoonlijke targets.

Bij Suneti hechten ze veel waarde aan plezier én succes hebben in je werk; een goede work-life balance staat dus voorop.

Daarnaast krijg je bij Suneti vanzelfsprekend een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden (marktconform).

Doorgroeimogelijkheden
Bij Suneti heb je de mogelijkheid om in een rap tempo door te groeien; van developer tot lead developer tot misschien wel CTO van Suneti! Alles is mogelijk. Dit komt door de grote aanwas van interessante projecten van toonaangevende opdrachtgevers, waaronder een aantal bekende multinationals.

Solliciteren bij Suneti? Grote kans dat je persoonlijkheid doorslaggevend gaat zijn in de beslissing van Suneti. Je snelheid van handelen, klantgerichtheid en kennis moeten namelijk passen bij Suneti’s klantbenadering: betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk.

Bekijk de huidige vacatures van Suneti op Bonque.nl.

werken bij breaker


Waar zit Suneti?


Het pand van Suneti vind je in Zwijndrecht, ten zuiden van Rotterdam. Het pand is eenvoudig te bereiken met de auto, maar ook met de bus ben je zo op je bestemming.

Locatie
 

          

0 vacatures

Suneti heeft nog geen vacatures online staan.