Sportlink services BV vormt tezamen met haar partners een dynamische en groeiende organisatie die innovatieve systemen voor de Nederlandse sportwereld maakt. De huidige ambitie van Sportlink is om de Nederlandse sportmarkt verder te vergroten en alle producten, kennis / ervaring hierna ook in het buitenland te gaan inzetten. XCLR8 1breaker

Over Sportlink

Sportlink is 15 jaar geleden ontstaan. Vanuit sportverenigingen en sportbonden werd het signaal afgegeven dat het veel tijd en werk kostte om administratieve processen uit te voeren. De samenwerking tussen sportbonden en sportverenigingen kon op het gebied van ledenadministratie vereenvoudigd worden. Naar aanleiding van dit signaal biedt Sportlink Services nu, 15 jaar later, een totaaloplossing aan die voldoet aan de wensen binnen de sportmarkt. Het doel: het aanbieden van oplossingen voor zowel sportbonden als sportverenigingen, waarmee alle administratie geautomatiseerd wordt. Het verlenen van service staat hierbij voorop. Sportlink is dit doel nooit voorbijgestreefd. Ieder product, iedere ontwikkeling is er door en voor de sport.

Momenteel zijn 13 sportbonden en ruim 8.000 sportverenigingen aangesloten bij Sportlink. Met andere woorden, het overgrote deel van het aantal sportverenigingen in Nederland maakt gebruik van de diensten en oplossingen die Sportlink te bieden heeft. Sportlink is hiermee marktleider op het gebied van het automatiseren van ledenadministratie voor sportbonden en sportverenigingen en staat bekend als robuust en veilig.

Naast de vele modules voor verenigingen en een ERP voor grote sportbonden, biedt Sportlink voorzieningen voor elke sportliefhebber (websites, narrowcasting/TV en vele app toepassingen). Voor 2018 staan diverse innovatieve zaken op de agenda.

XCLR8 2breaker

Werken bij Sportlink

Sportlink Services BV is een dynamische en groeiende serviceorganisatie. Ze zijn er voor de Nederlandse sportwereld. Ze zijn in korte tijd uitgegroeid tot dé online ICT-service-organisatie die zich bezighoudt met digitale voorzieningen van meer dan 10 grote sportbonden, ruim 8.000 sportverenigingen en 1,2 miljoen app gebruikers. Dat doen ze met zo’n 30 enthousiaste collega’s vanuit een mooi kantoor in Amsterdam Noord, met uitzicht over het IJ.

XCLR8 3breaker

Waar zit Sportlink?

Het kantoor van Sportlink is gevestigd in Amsterdam-Noord, met uitzicht over het IJ. Met de veerboot is het bedrijf goed bereikbaar vanaf het centraal station. XCLR8 4

0 vacatures

Sportlink heeft nog geen vacatures online staan.