Softwear is sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- en verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

"De klant ontzorgen door de juiste tools te bieden om zijn werkzaamheden het best uit te kunnen voeren - dat staat centraal binnen Softwear."

Al ruim twintig jaar levert Softwear pasklare programma’s voor kledingwinkels en groothandels. Honderden groothandels, winkelketens en zelfstandige detaillisten werken inmiddels met het Softwearpakket. Van atelier tot kassa, van lingeriewinkel tot spijkerbroekengroothandel; Softwear automatiseert het.

breaker

Over Softwear

"Eén van de meest toonaangevende ERP-aanbieders binnen de modebranche."

Softwear is in 1988 opgericht door Jeroen de Vries als Horizon Software Engineering. Toentertijd was Horizon Software Engineering de eerste aanbieder met een betaalbaar ERP-systeem voor groothandels en detaillisten in de modebranche. In 1993 veranderde de naam van het automatiseringsbedrijf in Softwear. Softwear wordt in 1996 versterkt met de komst van Marco Mantel, iemand die al jaren betrokken is bij de ontwikkeling. Onder zijn leiding groeit het bedrijf uit tot een toonaangevende ERP-aanbieder.

In de jaren die volgen, wordt de ene na de andere innovatie doorgevoerd binnen het voorraadbeheersysteem. Zo was Softwear in 2001 de eerste met een online systeem. Altijd en overal bereikbaar en real-time data. Dan volgt in 2013 de eerste web-based kassa, draaiend in de cloud. 

Ook het aantal werknemers groeit aanzienlijk. Als gevolg hiervan verhuist Softwear van Beverwijk naar het monumentale pakhuis Hollandia in Wormer. Softwear heeft hier, naast een grotere kantoorruimte, een prachtige cursusruimte waar wekelijks cursussen over voorraadbeheer worden gegeven. Dankzij de aanhoudende groei staat de volgende verhuizing - naar Amsterdam - gepland voor begin 2017.

breaker

Werken bij Softwear

Softwear is altijd op zoek naar nieuwe collega's met ervaring in de modewereld of met ervaring in automatisering. Werken bij Softwear brengt je een geweldige groep van ruim 25 gemotiveerde collega's. Jij zult de de mogelijkheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en gaat elke dag aan de slag met afwisselende uitdagingen. Interactie met de klant staan daarin centraal: jij gaat nadenken over op maat gemaakte, passende oplossingen die bij de behoeften van de klant passen.

Op basis van jouw kennis en vaardigheden zul jij een marktconform, passend salaris ontvangen. Je kunt zo nu en dan vanuit huis werken op de laptop die je van Softwear krijgt, maar gaat voornamelijk aan de slag in Amsterdam. Vanaf februari 2017 is Softwear gevestigd in onze hoofdstad, in onderstaand pand. Het nieuwe kantoor beschikt over een fitnessruimte en een cafetaria en zal gemakkelijk te bereiken zijn met het ov.

breaker

Waar zit Softwear?

Het nieuwe kantoor van Softwear vind je in Amsterdam Zuidoost, vlakbij de ArenA en Ziggodome. Ook het station Amsterdam Bijlmer ArenA ligt op loopafstand.

          

0 vacatures

Softwear heeft nog geen vacatures online staan.