Samson IT is een klein, snel groeiend bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van grotere maatwerk applicaties voor verschillende sectoren. Wij werken veel met PHP/MySQL en dragen actief bij aan verschillende Open Source projecten.

Al onze projecten voeren wij uit in nauwe samenwerking met onze klanten; zij kennen de te automatiseren processen; wij zetten dit om in een toepassing die hier naadloos op aansluit. Daarbij geloven wij in kwalitatief hoogwaardige, gedocumenteerde code, meer dan in haastwerk.

Daarnaast is Samson IT ook actief op het gebied van webhosting, ondersteunen wij verschillende bedrijven bij het oplossen van automatiseringsvraagstukken en leveren wij hard- en software.

Wij werken met kleine teams met een scrum aanpak, je hebt dus direct contact met onze klanten en wij stimuleren jou om ideeën aan te dragen die de oplossing nog beter kunnen maken.

Tevens geloven wij in een is geen, je zit dus nooit alleen op een project en rouleert regelmatig waardoor je veel verschillende projecten ziet.

  • Je bent bij voorkeur goed thuis in Symfony2, Doctrine, Laravel, AngularJS, jQuery

7 vacatures

Systeembeheerder bij Samson ITRIJSWIJK22175
Medior PHP Developer bij Samson ITRIJSWIJK24198
Senior PHP Developer bij Samson ITRIJSWIJK33357
Junior PHP Developer bij Samson ITRIJSWIJK33358
Junior PHP/Laravel Developer bij Samson ITRIJSWIJK34703
Medior PHP/Laravel Developer bij Samson ITRIJSWIJK34704
Senior PHP/Laravel Developer bij Samson ITRIJSWIJK34705