Salves Testservices is specialist op het gebied van Kwaliteit en Testen. Het hoofdkantoor van Salves ligt in Helvoirt (Brabant), daarnaast is er een vestiging in Hilversum en Rotterdam.


Over Salves

Salves is opgericht in 2006 en heeft daarna een continue maar beheerste groei doorgemaakt. Deze groei is geen doel op zich maar van belang om meer slagkracht te krijgen in de markt. Om te voorkomen dat de groei ten koste gaat van de verbondenheid met medewerkers, klanten en leveranciers is Salves klein en regionaal georganiseerd. Hierdoor heerst er een prettige open sfeer die zelfsturing en intimiteit stimuleert. Herkenning en erkenning; Het helpt ze om net wat verder te gaan voor elkaar en voor hun klanten.

Samenwerking 

In iedere samenwerking zorgt Salves voor de ideale balans tussen consultant, opdrachtgever en Salves management. Wanneer een van de drie niet gelukkig is in de relatie, wordt gezamenlijk naar een oplossing gezocht. Ze horen vaak dat deze cultuur door consultants en klanten als uniek en onderscheidend wordt ervaren. 


Werken bij Salves

Oog hebben voor elkaars wensen en belangen, begint bij elkaar goed te leren kennen. Wat zijn je dromen en verlangens? Salves wil je dan ook uitdagen om jouw toekomstdroom met hen te delen bij je sollicitatie. Wordt Salves je nieuwe reis? Dan gaan zij je droom realiseren. Ze geloven in wederkerigheid. Kies jij voor hun club, dan willen zij jouw wens kennen en deze laten uitkomen. Dat is wie ze zijn; ze gaan net wat verder voor elkaar.

De oneindige mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling geven je de garantie dat je wordt uitgedaagd en altijd de meest interessante projecten kan uitvoeren; nu en in de toekomst. Door de regionale benadering en organisatiestructuur zal deze uitdaging bij jou in de buurt zijn, omdat Salves begrijpt dat de juiste balans tussen privé en werk zorgt voor een nog beter leven.

Laat jouw droom uitkomen en solliciteer bij Salves!

Is software testen jouw passie? Dan heeft Salves een werkomgeving die iedere dag boeit en je uitdaagt om samen grenzen te verleggen!

Zij zijn heel benieuwd naar jouw inbreng in hun no-nonsense organisatie. Ze willen samen met jou doorgroeien in deze specialistische markt. Check de vacatures, schrijf een open sollicitatie of bel gewoon om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Waar is Salves gevestigd?

Salves heeft drie kantoren: Hilversum, Rotterdam en Helvoirt. Alle drie de kantoren zijn goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

18 vacatures

Senior Test Automation Specialist bij SalvesS-HERTOGENBOSCH32646
Senior Test Automation Specialist bij SalvesNIJMEGEN32647
Senior Test Automation Specialist bij SalvesEINDHOVEN32648
Senior Test Automation Specialist bij SalvesROTTERDAM32649
Senior Test Automation Specialist bij SalvesDEN HAAG32650
Medior Test Automation Specialist bij SalvesDEN HAAG32997
Medior Test Automation Specialist bij SalvesROTTERDAM32999
Medior T-Shaped TesterS-HERTOGENBOSCH32696
Medior T-Shaped TesterNIJMEGEN32697
Senior T-Shaped TesterNIJMEGEN32698
Senior T-Shaped Tester EindhovenEINDHOVEN32699
Medior T-Shaped Tester EindhovenEINDHOVEN32702
Senior T-Shaped Tester in 's-HertogenboschS-HERTOGENBOSCH32703
De “Nieuwe” Testmanager bij Salves - HilversumHILVERSUM32632
Medior Testcoördinator of Test manager Zorg bij Salves - HilversumHILVERSUM32631
Medior Test Automation Specialist bij Salves - HilversumHILVERSUM32602
Senior Test Automation Specialist bij SalvesAMSTERDAM32641
Medior T-Shaped Tester bij Salves - HilversumHILVERSUM32589