rond.  De partner voor grote en middelgrote organisaties op het gebied van Business Intelligence en Enterprise Apps en dé succesvol partner van software vendors zoals Mendix, SAP en Qlik. Consulting, software, solutions, maintenance en inshoring staan centraal in het portfolio van rond. Dit innovatieve, creatieve en snelgroeiende bedrijf met een heldere visie, onderscheidt zich door waardevolle expertise en opvallend hoge kwaliteit. rond (bewust met een kleine letter) verwoordt in 1 woord de principes waar rond voor staat als herkenbaar, gezond Nederlands merk. 

Over rond

Binnen de context van een commerciële organisatie doet rond het maximaal mogelijke voor haar klanten, partners, collega’s en de maatschappij. Door zichzelf, de klanten en de partners steeds uit te dagen, wordt het verschil gemaakt en worden grenzen verlegd. Hierdoor profiteert niet alleen rond van het ecosysteem waar ze deel van uitmaakt, maar voegt ze ook duurzaam waarde toe. Dit doet rond o.a. met Stichting Bewust rond  en Stichting Rocky Fit Rwanda.

Klanten en projecten

rond is de partner voor grote en middelgrote organisaties op het gebied van Business Intelligence en Enterprise Apps en succesvol partner van software vendors zoals Mendix, SAP en Qlik. Consulting, software, solutions, maintenance en inshoring staan centraal in het portfolio van rond. Een innovatief, creatief en snelgroeiend bedrijf dat zich onderscheidt door kennis en kwaliteit.  


Werken bij rond

Bij rond werken ruim 30 enthousiaste collega’s. Creatieve, analytische, ambitieuze en klantgerichte denkers. Samen werken ze in een informele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Ieder kwartaal wordt een (uiteraard) ronde tafelbijeenkomst gehouden om hierover met elkaar in overleg te gaan. Kortom: je komt te werken in een team van bevlogen, ervaren en ambitieuze professionals. Consultants die binnen hun specialisme, experts en visionairs zijn. En die de verwachtingen van de klant keer op keer weten te overtreffen.

Vanzelfsprekend wordt iedere rond-medewerker gestimuleerd een actieve bijdrage te leveren aan goede doelen en initiatieven gericht op business development.

Waar is rond gevestigd?

Kantoor in Amersfoort - Wiekenweg 54F in Amersfoort- én in Rotterdam -Spaces Rotterdam, Hofplein 20-, beide locaties zijn eenvoudig te bereiken met de auto en openbaar vervoer. 

7 vacatures

Medior Qlik ConsultantAMERSFOORT32677
Medior Business Warehouse consultant bij Rond Consulting BVAMERSFOORT32678
Junior Qlik Consultant bij Rond Consulting BVAMERSFOORT32679
Senior SAP HANA consultantAMERSFOORT32680
Junior Mendix Consultant bij Rond Consulting BVAMERSFOORT31891
Lead Mendix Consultant bij Rond Consulting BVAMERSFOORT31458
Medior Qlikview Consultant bij Rond Consulting BVAMERSFOORT30389