Polteq IT Services B.V. (Polteq) is 100% gespecialiseerd in het testen van informatiesystemen en is toonaangevend in de branche. Polteq biedt zowel binnen Nederland als internationaal hoogwaardige dienstverlening op het gebied van testmanagement, testconsultancy, testopleidingen en testuitvoering. 

Over Polteq

Het is hun passie om de juiste testdienst te bieden op het juiste moment, met de meest toegevoegde waarde voor de opdrachtgever. Ze stellen zich hierbij onafhankelijk op en kiezen altijd voor de oplossing die voor de klant het beste is.

Zo ondersteunen zij hun klanten met:

  • het leveren van hoog gekwalificeerde testprofessionals op elk niveau en in elke context (Agile, V-model, Context Driven, Exploratory, etc.);
  • het implementeren van technische testen zoals testautomatisering, performance, security en mobile testen;
  • het implementeren en optimaliseren van testprocessen;
  • het implementeren en managen van test-outsourcing;
  • onafhankelijk advies over alle aspecten van testen (van organisatie tot personeel, van functioneel tot testtooling);
  • een groot aanbod aan testopleidingen (zowel ISTQB, TMap, iSQI, CAT, IREB en CMAP certificering als praktijk- en maatwerktrainingen).

Werken bij Polteq

Polteq is een middelgrote (circa honderdzeventig professionals), flexibele en informele onderneming met een open bedrijfscultuur, waar elke medewerker wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Polteq is gevestigd in Amersfoort, Dordrecht en Groningen. Alle collega's kennen elkaar en vormen een vriendenclub van professionals. Regelmatig wordt in informele bijeenkomsten over het vakgebied gediscussieerd en wordt actuele informatie over de organisatie uitgewisseld. Plezier in het werk vinden zij heel belangrijk.

Waar zit Polteq?

Het hoofdkantoor van Polteq is gelegen in Amersfoort. Het pand is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. 

0 vacatures

Polteq heeft nog geen vacatures online staan.