Persoonlijke IT Crew; het team dat zich razendsnel inleeft in verschillende situaties is op zoek naar een energieke en gedreven Software Developer! Iedere opdrachtgever heeft een ander uitgangspunt en dat respecteert de organisatie. Zoals het een echt team betaamt bedenkt PitCrew daarom niet voor, maar werken ze samen met de eindgebruiker naar een oplossing op maat. Hoe meer mensen in hun team, hoe meer inzichten waarmee ze algemene software kunnen transformeren naar bedrijfsspecifieke software!

Over PitCrew 

Bij IT gaat het om mensen, niet om systemen. De mensen van PitCrew zijn mensenmensen met verstand van bedrijfsprocessen. Deze kennis kunnen zij feilloos benutten voor het ontwerp en de realisatie van softwareoplossingen.

PitCrew bedient de gehele ICT-keten van applicatieontwikkeling, implementatie tot aan het onderhoud en support. Samen met het team zal je meedenken over procesverbeteringen. Ook het schrijven van unit- en integratietests zal tot jouw takenpakket behoren. Met behulp van de Scrum-methode wordt de effectiviteit van het team verhoogd en de spirit vergroot.

Werken bij PitCrew 

Als Software Developer bij PitCrew werk je in een informele omgeving met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Dit agile team heeft zeer veel ervaring in ontwikkeling van software, is analytisch, praktisch van aard en oplossingsgericht. Er is high-volume (5.000+ gebruikers, 680k requests/dag) met een LOB applicatie. PitCrew biedt jou een 40 uur contract volgens marktconform tarief. 

Waar is PitCrew gevestigd?

PitCrew is centraal gelokaliseerd in Nederland, IJsselstein, en is er een mogelijkheid tot thuiswerken. Wel zijn ze op zoek naar een langere termijn commitment. 

0 vacatures

Pitcrew heeft nog geen vacatures online staan.