PerformanceArchitecten is dé dienstverlener op het gebied van performancetesten en testautomatisering. Door jarenlange ervaring met een scala aan tools, een veelheid aan applicaties, alle gangbare platformen en diverse omgevingen is het bedrijf in staat klanten in de breedte en de diepte van advies te voorzien en te helpen om de uitdagingen op relevante vakgebieden te tackelen.

Bannerbreaker


Over PerformanceArchitecten


PerformanceArchitecten helpt opdrachtgevers met uitdagingen op het gebied van performancetesten en testautomatisering. Concreet biedt het bedrijf advies voor zowel performancetesten als testautomatisering over:

  • tool selectie (welke tool past het beste bij de organisatie / project / applicatie);
  • optimaal gebruik (hoe tools effectief en efficiënt te gebruiken);
  • werkwijze (hoe testteam, frameworks en/of organisatie optimaal in te richten);
  • regievoering (hoe om te gaan met outsourcing);
  • omgeving (hoe de testomgeving in te richten).

Ook op gebied van consultancy en detachering voor performancetesten en/of testautomatisering kan PerformanceArchitecten de klant op allerlei gebied bijstaan:

  • het opstellen van een (plan van) aanpak, passend in de organisatie of project;
  • ondersteuning bij het opstellen van bruikbare performance test requirements (NFR’s);
  • Implementatie van een werkwijze (omschakeling van Waterval naar Agile, DevOps (Shift Left));
  • opstellen van testscripts in ‘taal’ van de door de klant gebruikte tool;
  • uitvoeren, analyseren en rapporteren van de testen.

Daarnaast verzorgt PerformanceArchitecten trainingen of workshops - waar nodig aangepast op de behoeften van de klant -  betreffende specifieke tools of performancetesten en testautomatisering in het algemeen. Ook coaching van medewerkers door één van de ervaren testengineers van PerformanceArchitecten behoort tot de mogelijkheden.

       

breaker


Werken bij PerformanceArchitecten


Het team van PerformanceArchitecten haalt kracht uit zowel de diversiteit als overeenkomsten tussen de teamleden. Kennis wordt actief gedeeld en ervaringen uitgewisseld. Er is buitengewoon veel aandacht voor kennisontwikkeling en –deling. Bijvoorbeeld tijdens de kennismiddag, waar maandelijks 7 uur bij elkaar gezeten wordt om nieuwe tooling, methodieken en ontwikkelingen te ontdekken. Verder leert het team van PerfomanceArchitecten veel van elkaar door aan efficiënte kruisbestuiving te doen. Omdat collega's graag informeel met elkaar omgaan en er een platte organisatie structuur is, krijgt iedereen de mogelijkheid om direct invloed te hebben op welke richting het bedrijf uitgaat. De toegevoegde waarde van een PerformanceArchitect bestaat dus behalve uit zijn eigen vakmanschap ook uit alle kennis en ervaring van zijn of haar collega’s!

Als erkend specialist binnen het vakgebied, krijgt PerformanceArchitecten vaak de kans zich te bewijzen binnen belangrijke trajecten bij de klant. Oftewel, de spannende en uitdagende opdrachten. Omdat de vraag continue groeit, is het bedrijf nu hard op zoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk de huidige vacatures van PerformanceArchitecten op Bonque.nl

breaker


Waar zit PerformanceArchitecten?

Je vindt PerformanceArchitecten aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp. Via de A4/A5 en de N201 ben je met de auto zo op het kantoor. Daarnaast stopt er een bus om de hoek.

Locatie
 

          

5 vacatures

Medior Test Automation Engineer bij PerformanceArchitectenHOOFDDORP31064
Senior Test Automation Engineer bij PerformanceArchitectenHOOFDDORP31065
Junior Test Automation Engineer bij PerformanceArchitectenHOOFDDORP32503
Medior Performance Engineer bij PerformanceArchitectenHOOFDDORP30545
Senior Performance Engineer bij PerformanceArchitectenHOOFDDORP30546