PeopleInc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds hun start in 1997 hebben meer dan 4500 organisaties één van de HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan hun product PeopleInc, de zeer pragmatische aanpak en aan hun prijsstelling.


Over People Inc. 

De grote kracht van de HRM software van PeopleInc. is de mogelijkheid tot integratie. Dubbel inkloppen van gegevens behoort tot het verleden. Het hele HRM werkveld, van vacature tot en met salaris, wordt volledig ondersteund door gebruiksvriendelijke software.

Integratie PeopleInc. Alles in één:

  • Personeelsinformatiesysteem

PeopleInc. HRM is een flexibel en uitgebreid personeelsinformatiesysteem. De gehele personeelsadministratie wordt volledig ondersteund door prettige en gebruiksvriendelijke HRM-software. Gegevens over salaris, verlof en verzuimregistratie worden automatisch bijgehouden, het bezit van bedrijfsmiddelen wordt geregistreerd en beoordelingsgesprekken worden bijgehouden en opgeslagen.

  • Self service - ESS / MSS 

Met ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service) bespaart men enorm veel tijd. Doordat personeelsadministratie versimpelt en de binding met medewerkers versterkt word. Het algemene principe van ESS is 'medewerker initieert en manager autoriseert'. Na goedkeuring (MSS) van een aanvraag of wijziging wordt het personeelsinformatiesysteem automatisch bijgewerkt. Alle communicatie vindt plaats via e-mail met directe links naar de autorisatieschermen.

  • Tijdregistratie

Nooit meer handmatig urenstaten verwerken of medewerkers inplannen in werkroosters? PeopleInc. Time is een uitgebreid tijdregistratiesysteem voor roosterplanning, tijdregistratie en toegangscontrole. De gegevens uit PeopleInc. Time zijn volledig te integreren met de algemene gegevens uit PeopleInc. HRM. Met deze tijdregistratie-software worden gehele uren- en personeelsadministratie in één centrale personeelsdatabase verwerkt. Door de gebruiksvriendelijke tijdregistratie-software kan de klant meerdere vestigingen bedienen met hetzelfde tijdregistratiesysteem.

  • Salarisadministratie

Zelf de salarisadministratie verzorgen vereist veel specifieke kennis en kost veel tijd, aandacht en energie. In een ideale situatie voert men personeelsgegevens en mutaties éénmalig in één systeem in, waarna deze elektronisch worden aangeleverd en ingelezen door PeopleInc. in een salarissysteem. Dit alles begeleid en gecontroleerd door een ervaren salarisadministrateur tegen lage kosten. PeopleInc. SalarisService biedt deze mogelijkheid.

Klanten en projecten 

People Inc. heeft al vele bedrijven kunnen helpen met hun diensten.
Een aantal van hun klanten zijn:

Werken bij People Inc. 

People Inc. richt zich op de ontwikkeling, verkoop en ondersteuning van Human Resources oplossingen. De 4.500 klanten zijn kwaliteit gewend en het team van ongeveer 30 collega’s doet er alles aan om dat zo te houden. Kwaliteit, innovatie, service en flexibiliteit zijn kernwoorden in de bedrijfsprocessen. Mede hierdoor vind je People Inc. terug bij een variatie aan bedrijven in vele markten.

People Inc. is een no-nonsense organisatie. Ze houden van aanpakken waarbij een plezierige en interessante werkomgeving niet uit het oog wordt verloren. Er is genoeg ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Meedenken en nieuwe ideeën hebben wordt altijd gewaardeerd.

Waar zit People Inc.?

Het kantoor van People Inc. is gevestigd enkele kilometer ten noorden van Rotterdam, in het plaatsje Berkel en Rodenrijs. Met metrostations en bushaltes in de buurt, is het bedrijf op vele manieren gemakkelijk te bereiken. 

0 vacatures

People Inc heeft nog geen vacatures online staan.