Geeks going for greatness. Echte vakmannen die iedere dag weer voor het hoogst haalbare gaan. Met 100% focus op de techniek van SAP. Omdat zij vinden dat techniek voor mensen werkt. En niet andersom. Zij stellen mensen centraal. Niet alleen bij hun klanten, maar ook binnen hun eigen club. Dat vinden ze belangrijk. Jij ook?

Banner

Over Partners in Technology

Weet je nog dat techneuten vroeger ergens ver weggemoffeld werden in een achterkamer? Omdat ze communicatief net wat minder goed onderlegd waren als de functionele jongens? Zij wel. En daar hebben zij 15 jaar geleden wat aan gedaan. Zij hebben techniek een gezicht gegeven. Door hun SAP in Service aanpak. Omdat zij erin geloven dat een juiste toepassing van de techniek van SAP het verschil maakt. Wil jij ook het verschil maken?
Bij hun verdient iedere klant dezelfde goede service. Het maakt niet uit of een klant groot of klein is. Of hij hun wat vaker of minder vaak nodig heeft. Want zij zijn er altijd voor hun klanten. Met hun SAP in Service aanpak.

Waar ze hun klanten bij helpen ? (en stiekem toch heel goed in zijn)

  • SAP Fiori/SAPUI5 
  • ABAP Development
  • Integratie
  • SAP Solution Manager 
  • Autorisatie & security 
  • SAP Basis
  • Architectuur
  • Projectmanagement
over

Werken bij Partners in Technology

Samen acteren ze namelijk op een hoog niveau bij hun klanten. Er wordt veel van ze gevraagd. Uitdaging genoeg!

Naast een goed salaris en een prima pakket van secundaire voorwaarden mag je vooral verwachten dat je iedere dag weer met plezier naar je werk gaat. Samen met een leuk team van zeer gemotiveerde collega’s. Je komt terecht in een professionele organisatie waarin erg veel ruimte is voor jou als mens en waarin ze vaak samen leuke dingen ondernemen. Zij zorgen ervoor dat je uitdagende opdrachten krijgt bij mooie klanten.

En naast al die uitdagende klantomgevingen en al dat harde werken? Moet er toch ook plezier gemaakt worden? Absoluut. Althans dat vinden zij wel. En daarom komen ze meerdere keren per jaar samen om een mooi feestje te vieren. Samen vormen ze een hechte familie waarbinnen gezelligheid en professionaliteit centraal staan. En ze doen het op hun manier. Al bijna 15 jaar.

over

Waar zit Partners in Technology?

Het kantoor van Partners in Technology zit in Nijmegen. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het kantoor makkelijk te bereiken.  

0 vacatures

Partners in Technology heeft nog geen vacatures online staan.