Ormer is een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in ICT dienstverlening. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als een bedrijf waar ICT-professionals zich thuis voelen. Mensen zijn bij Ormer geen nummer en krijgen bij hun de aandacht die hoort bij een bedrijf waar alles draait om mensen. Iedereen krijgt bij Ormer de ruimte om zich te ontwikkelen waarbij ze hun niet sturend maar ondersteunend opstellen.

Over Ormer ICT

Ormer ICT is al 25 jaar dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat hun focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren. De kernwaarden van Ormer ICT weerspiegelen wie ze zijn en welke diensten ze leveren:

Ormer ICT is úw partner in:

  • Detachering
  • Outsourcing
  • Consultancy

Ze staan voor continuïteit en werken dan ook voortdurend aan de duurzame relatie met hun medewerkers, hun klanten en hun leveranciers. Dit maakt de organisatie een stabiele partner. Door deze duurzaamheid ligt hun focus altijd daar waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Hun medewerkers kenmerken zich door hun no-nonsense mentaliteit en professionele manier van werken en handelen. Maar ook door hun passies buiten het werk. Hun professionals worden continu geschoold en getraind op het gebied van de laatste technologie. Hierdoor garanderen zij hun klanten de hoogst mogelijke service.

Sinds de oprichting van Ormer ICT in 1992 door Jan Willem Jongebreur, is de gedeelde passie voor hun klanten steeds de rode draad geweest. Die passie heeft ertoe geleid dat ze nu, vijfentwintig jaar later, hun klanten nog steeds een zorgeloos bestaan ten aanzien van hun ICT kunnen bieden. Naast de genoemde 'passie voor hun klanten' zijn ‘Afspraak is Afspraak’ en ‘gedreven door succes’ kernwaarden van Ormer ICT.

Werken bij Ormer ICT

Vanuit een vast dienstverband bij Ormer ICT Staffing voer je uitdagende en eigentijdse projecten uit bij hun klanten. Binnen jouw dienstverband zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden zodat je je kunt ontwikkelen tot specialist in je vakgebied. Iedereen krijgt bij hun de ruimte om zich te ontwikkelen waarbij ze zich niet sturend, maar ondersteunend opstellen. Om dit te faciliteren is er een vast aanspreekpunt binnen Ormer, die alles voor jou regelt en jouw persoonlijke ontwikkelingen in de gaten houdt. Hun open bedrijfscultuur maakt hun tot een bedrijf waar ICT-professionals zich thuis voelen. Je krijgt bij hun de aandacht die hoort bij een bedrijf waar alles draait om mensen.

Waar zit Ormer ICT?

Ormer ICT beschikt over drie locaties; Schiedam, Zwolle en Hoofddorp. Het kantoor van Schiedam bevindt zich op zo'n 200 meter afstand van P+R (Horvathweg) en het treinstation Schiedam Centrum. 

0 vacatures

Ormer ICT heeft nog geen vacatures online staan.