Online Identity is een full service Internet Development bureau gevestigd in Kerkdriel. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van internetoplossingen in de breedste zin des woord. De diensten lopen uiteen van het uitdenken en opzetten van een online communicatieplan tot het ontwerpen en realiseren van internetoplossingen.

Over Online Identity & Solutions 

Online Identity & Solutions BV ziet internet als een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Iedereen kent het, iedereen gebruikt het, het is onmisbaar geworden. Voor u als organisatie is internet een sterk onderdeel van de communicatiemix; het is interactief, snel, gemakkelijk aan te passen en resultaten zijn meetbaar. Daarom verdient internet, en in het bijzonder online identiteit, extra aandacht. Bij Online Identity & Solutions BV maken zij dan ook niet zomaar internet- en intranetoplossingen.

Zij luisteren naar wensen, bekijken de mogelijkheden en leveren een passende oplossing. Oplossingen waarbij de klant de regie in handen kan houden door middel van een CMS. Maar in essentie is het hun taak er voor te zorgen dat de klant zich met hun core business kunt bezighouden. Online Identity & Solutions BV is voornamelijk ook een technische partij waarbij de veiligheid van gegevens en de oplossing hoog in het vaandel staan!

Klanten en projecten

Online Identity & Solutions heeft al met veel klanten samengewerkt, hieronder is een greep uit een portfolio te zien:

Werken bij Online Identity & Solutions

Werken bij Online Identity & Solutions biedt je een verantwoordelijke, zelfstandige functie met ruimte voor initiatief en creatie, een passend salaris dat in verhouding staat met je ervaring, opleidingsniveau en persoonlijke ontwikkeling. Online Identity & Solutions is een jong bedrijf met grootse plannen voor de toekomst waarbij je een mogelijkheid hebt om mee te groeien in een bedrijf dat in het begin staat van haar ontwikkeling. Iedere dag een verzorgde lunch, een potje dart en/of pool en een dosis gezelligheid!

Waar zit Online Identity & Solutions?

Het kantoor van Online Identity & Solutions is gevestigd in Kerkdriel, een aantal kilometer ten noorden van Den Bosch. 

0 vacatures

Online Identity & Solutions heeft nog geen vacatures online staan.