Nxchange helpt bedrijven om vanuit hun eigen community financiering aan te trekken.

"De nieuwe-generatie-beurs"

Nxchange is een volledig uitgeruste beurs waar bedrijven effecten in een primaire markt kunnen uitgeven, om te voorzien in hun kapitaalbehoefte. Daarnaast kunnen investeerders effecten onderling verhandelen in een secundaire markt, waar veiligheid en transparantie worden gewaarborgd door de onderneming.

breaker

Over Nxchange

Nxchange is een nieuwe-generatie-effectenbeurs voor directe handel in effecten tussen bedrijven en beleggers. Het bedrijf maakt het mogelijk om effecten direct te plaatsen en te verhandelen via een gereguleerd platform, zonder dat daarvoor tussenkomst van een bank of broker noodzakelijk is. Deze nieuwe manier biedt gebruikers de voordelen van traditionele beurzen, zonder de nadelen.

De goede elementen van crowdfunding (direct het eigen netwerk of de eigen community aanspreken) worden gecombineerd met de voordelen van een gereglementeerde beurs (primaire en secundaire markt in een gereguleerde omgeving).

De nieuwe-generatie-effectenbeurs is:

  • efficiënt, dankzij een platform dat beleggers direct koppelt aan het bedrijf waarin ze willen investeren;
  • een primaire markt voor bedrijven die kapitaal willen ophalen, en een secundaire markt voor beleggers die liquiditeit nodig hebben;
  • flexibel, zodat gebruikers aandelen kunen kopen van de Nxchange-website, de website van het bedrijf, of zelfs de Facebook-pagina van het door hen gekozen bedrijf;
  • transparant, onder meer door openbare en interactieve investor relations;
  • kennisvergrotend, door analistenrapporten die worden geschreven en beoordeeld door de community.

breaker

Werken bij Nxchange

Nxchange biedt werknemers een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een sterk groeiende ambitieuze organisatie.

Er hangt een ontspannen, maar professionele sfeer op de werkvloer. Daarnaast biedt het bedrijf goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden met minimaal 27 vakantiedagen per jaar.

breaker


Waar zit Nxchange?

Nxchange heeft zijn kantoor aan Herengracht in Amsterdam.

          

0 vacatures

Nxchange heeft nog geen vacatures online staan.