Bij NoProtocol transformeren ze fantastische ideeën naar digital experiences. In nauwe samenwerking met hun opdrachtgevers, waaronder reclamebureaus, verzorgen ze de digitale productie van online platformen, websites en vette experiences. 


Over NoProtocol

Ze geloven dat het mooiste resultaat wordt bereikt als idee, design en techniek hand in hand gaan. In alle fases van het project. Soms zijn ideeën al helemaal vertaald in een visueel ontwerp, soms stappen ze eerder in en denken vanuit het concept mee over Strategie, UX en techniek. Je kent NoProtocol van oa. Fitchannel, KRO-NCRV, Coca-Cola, sv AJAX & ING.

Klanten en projecten

NoProtocol werkt met veel verschillende klanten.
Een aantal van deze klanten zijn:

Werken bij NoProtocol

Ben jij nieuwsgierig en creatief met een niet-te-stoppen liefde voor alles wat met webontwikkeling te maken heeft? Dan is werken bij NoProtocol iets voor jou. Ze werken zoveel mogelijk ‘agile’, dus in overleg met het team worden de werkzaamheden systematisch verdeeld, verwerkt en getest. Het team bestaat uit zo’n 20 Front- en Back-end Developers, UX experts en Project Managers.

Waar zit NoProtocol?

Het kantoor van NoProtocol is gevestigd ongeveer een kilometer ten noordwesten van het station Amsterdam Centraal. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

2 vacatures

Senior Front-end developer bij NoProtocolAMSTERDAM25453
Front-end Developer (Vue.js, Angular, React) bij NoProtocolAMSTERDAM34584