Sinds 2002 levert Nippur BI-diensten aan voornamelijk multinationale en grootzakelijke ondernemingen. Door haar focus op BI-strategie dienstverlening en het leveren van leidende rollen in projecten weten haar consultants een belangrijke bijdrage te leveren aan de BI-uitdagingen van haar klanten. Dankzij deze focus heeft Nippur een toonaangevende naam opgebouwd in de markt. Door het succes van de achterliggende jaren groeit Nippur. Om die reden is in 2012 besloten een tweede vestiging te openen in de regio Oost Nederland.

Over Nippur

De wereld is continu in beweging en wordt steeds complexer. In deze dynamiek staat hun klant voor de uitdaging om mee te blijven groeien met nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kansen te ontdekken en te pakken. Dit vraagt om kennis, inzicht én visie.

Slim en verantwoord gebruik van data is cruciaal. Uit heldere informatie volgt immers gerichte actie! Nippur begrijpt wat de klant nodig heeft en weet hoe je data in een organisatie laat werken.

In nauwe samenwerking zet Nippur data in het hart van de organisatie. Met de juiste middelen bouwt hun klant vervolgens zorgeloos en met plezier aan het succes van morgen.

Uitgerust met brede vakkennis werken ze samen met de klant actief aan een passende en verantwoorde data-oplossing. Zodat de klant op het juiste moment over de juiste data en informatie kan beschikken.
Nippur denkt altijd mee, prikkelt de klant waar mogelijk, geeft eerlijk advies en deelt haar kennis. Dit zit bij hun in de genen. Gewoon, omdat ze het leuk vinden en dat met passie uitdragen.
Daarbij denkt Nippur altijd een stap vooruit en gebruiken ze innovatieve technologie. Waar nodig schakelen ze snel, bundelen ze hun kennis en verbinden ze de juiste mensen met elkaar.

Door deze intensieve samenwerking presteert iedereen beter en bouwen ze met plezier aan de oplossingen van morgen. 

Nippur ontwerpt en bouwt beheersbare en flexibele datawarehouse en BI oplossingen. Innovatie speelt hierin altijd een prominente rol. Tijdens dit traject begeleiden ze hun klant vanuit verschillende cruciale rollen: Informatieanalist, Data Architect, Ontwikkelaar en Projectmanager.

Nippur vult deze oplossingen aan met innovatieve oplossingen om ook grote datasets te analyseren en met de resultaten uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hun gedreven Data Scientists en Data Engineers pakken elke problematiek zorgvuldig aan. Met een keur aan middelen en technieken vinden zij blindelings de weg in het woud aan data.

Door deze gedegen aanpak kan de klant elke innovatieve oplossing stevig verankeren in zijn organisatie en zonder zorgen zelfstandig bouwen aan de toekomst. Dat is de kracht van Nippur!

Werken bij Nippur

Via Nippur werk jij aan BI-uitdagingen bij grote en middelgrote bedrijven. Elke klant richt BI op zijn eigen manier in, omdat het telkens een combinatie is van de mensen, de organisatie en de techniek. Zij bieden je de kans om jouw kennis en toegevoegde waarde in te zetten bij deze trajecten. Daarin neem je een verantwoordelijke rol en inspireer je jouw collega’s en de klant.

Nippur bestaat uit een fijn team van ruim 20 enthousiaste, gedreven BI-professionals. Ze houden van hun werk en leren van elkaar. Ze organiseren kennissessies en sociale teamactiviteiten. Hierdoor kent Nippur elkaar en is hun band onderling en met Nippur sterk en positief.

Nippur vindt een goede werk-privébalans belangrijk. Hun klanten en projecten liggen in het zuiden of oosten van Nederland. Ze doen hun best de woon-werkafstand voor hun mensen acceptabel te houden. Uiteraard biedt de organisatie jou een marktconform salaris en bijbehorende extra’s op basis van jouw ervaring.

Waar zit Nippur?

De organisatie is gevestigd in regio Eindhoven en Arnhem. Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. 

2 vacatures

Business Intelligence consultant met passie voor het vak bij NippurOIRSCHOT33244
Business Intelligence consultant met passie voor het vak bij NippurZETTEN33249