Mostware is sterk in het creëren van toegevoegde waarde bij hun klanten door IT slim toe te passen. Zo verbeteren ze de business van hun klanten.Banner


Over Mostware

MostWare is een klantgerichte leverancier van software-oplossingen, systeembeheerdiensten, IT-advies en digital signage voor het MKB. We leveren zorgeloze, werkende ICT-oplossingen. Oplossingen die organisaties verder brengen. Al 27 jaar, met 27 gedreven mensen. Ze zijn Microsoft Gold Partner en zijn pionier met technologieën als Azure en Office 365. Daarmee spelen ze een belangrijke rol in het bieden van geïntegreerde IT-oplossingen voor MKB-bedrijven. MostWare heeft flinke groeiambities, want ze willen komend jaar nog eens 10 nieuwe collega’s erbij!

Mostware zorgt er op verschillende manieren voor dat je beter kan werken. 

Door Overal te kunnen werken.
Door Slim te kunnen werken.
Door Veilig te kunnen werken.
Door Samen te kunnen werken.


Werken bij Mostware

MostWare bestaat uit een hecht team van professionals. Specialisten in het vak die lol hebben in klanten ontzorgen. Die intrinsieke motivatie en drive tot ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat MostWare vandaag bestaat uit 27 professionals.

Binnen MostWare gaat het om kwaliteit en mensen. ‘Jij, slim en leuk’ zijn de kernwaarden. De medewerkers zijn zelfverantwoordelijk. Slimmer werken is het doel. Ze verdiepen zich daarom graag in het vakgebied en in hun klanten. Alleen op die manier kunnen ze producten op maat ontwikkelen. Zo bieden ze een solide basis voor de IT van hun klanten. Bovendien maakt dat het werk leuk en uitdagend.

Medewerkers


Waar zit Mostware?

Of je nu vanuit de A4 of A44 komt, het modern ingerichte kantoor in het zuiden van Leiden is via N206 snel en gemakkelijk bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer en vanuit NS Station Leiden Centraal is het kantoor goed te bereiken (Buslijn 4 Arriva en Buslijn 45 Connexxion). Bovendien kun je je auto kun altijd kwijt op het eigen parkeerterrein van Mostware.

;

2 vacatures

Senior Servicedeskmedewerker bij MostwareLEIDEN30007
Medior Servicedeskmedewerker bij Mostware LEIDEN33349