MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web-en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en content producties. Daarnaast zijn zij eigenaar en uitgever van het grootste gezondheidsmagazine van Nederland, gezondNU en ontwikkelen zij magazines en brochures voor relaties.

Banner

Over MixCom

MixCom Media Group is een creatieve media-onderneming voor web-en app-ontwikkeling, design, reclame, (online-) marketing en content producties. Daarnaast zijn zij eigenaar en uitgever van het grootste gezondheidsmagazine van Nederland, gezondNU en ontwikkelen zij magazines en brochures voor relaties.

De organisatie is in 2010 ontstaan uit een fusie van drie verschillende bedrijven: EXED Internet, Exploi Media Productions en uitgeverij Mix Media. Het doel was om een nieuwe propositie te creëren op het grensvlak van internet, design en content. De doelstellingen zijn al weer enige tijd geleden bereikt. De drie MixCom bedrijven (Online, Design en Publish) zijn gegroeid in hun eigen markten en MixCom als geheel is, dankzij de synergie, sterk geworden in Content Marketing, Database Publishing en Multichannel Communicatie.

Een secundair doel was om het product- en dienstenaanbod van MixCom fors uit te breiden met eigen boeken, tijdschriften, internetplatforms en databanken. Zo konden ze de markten van hun klanten én de succesfactoren leren kennen. De opgedane ervaring kon worden gedeeld met hun klanten onder het motto: MixCom staat met dezelfde laarzen in dezelfde klei.

Projecten en werkzaamheden van MixCom Online

MixCom Online is gespecialiseerd in de ontwikkeling van digitale communicatie toepassingen. Van apps en websites tot complexe databasesystemen. MixCom Online is dé expert in Nederland voor de ontwikkeling van online applicaties op open source technologie zoals Drupal, WordPress, Symfony en AngularJS.

MixCom Online ontwikkelt onder andere websites, apps en online magazines. Verder is MixCom Online Multi-Site platforms, Hosting en CMS updates en Scrum Projecten. Ook is MixCom gespecialiseerd in Online Marketing en Optimalisatie. Denk hierbij aan:

  • Zoektermenonderzoek voor het online zetten van nieuwe onderwerpen/teksten
  • Concurrentieanalyse voor advies om uw website te verbeteren
  • Kwaliteitscontrole voor usability, nieuwe functionaliteit of aanpassingen aan uw website of advies
  • SEO copywriting voor het verbeteren van uw webteksten
  • Dashboards inrichten in Google Analytics voor het bijhouden van het gedrag van uw bezoekers
  • Maandelijks voor u deze dashboards analyseren en suggesties doen voor verbeteringen
  • SEA campagnes opzetten voor uw website-advertenties
  • Site Review, hierbij scannen wij uw website en geven advies om uw website te verbeteren

MixCom heeft onder andere gewerkt aan de Marketingwebsite Praktijkinfo, de website Ziekten.nl en Het vitaminen- en mineralenboek en de online omgeving voor abonnees van het Waterschap. 

Werken bij MixCom

Bij MixCom staan ze nooit stil. Ze bezoeken meet-ups en congressen of volgen een studie of cursus die aansluit bij de rol binnen MixCom. Als je bij MixCom komt werken dan biedt de organisatie jou een marktconform salaris. Je krijgt een laptop naar keuze (Apple, Windows of Linux) en overige tools om jouw werk optimaal te kunnen doen. Daarnaast hangt er bij MixCom een topsfeer! Je kan meedoen aan hun tafelvoetbaltoernooi, ze hebben een pooltafel of lopen in de pauze lekker buiten. Twee keer per jaar heeft MixCom een bedrijfsuitje en iedere vrijdagmiddag is er een borrel. 

Waar zit MixCom?

MixCom is gevestigd in Zwolle. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ongeveer 1 minuut lopen. 

1 vacatures

Wanted: PHP developer met ambitie (+ opleidingstraject Drupal) bij MixCom OnlineZWOLLE33930