Met vele duizenden gebruikers behoort Minox sinds 1983 tot de top vijf op het gebied van boekhoudsoftware voor het MKB in Nederland. 

"Onze visie is simpel: het beste, snelste en meest gemakkelijke boekhoudpakket in Nederland aanbieden. Wij willen je helpen succesvol te zijn."
Banner breaker


Over Minox


Minox ontwikkelt en verkoopt al ruim 30 jaar ERP- en accountingsoftware in de Nederlandse markt. Sinds 2014 met een geheel nieuw product in de cloud. Ze hebben in de cloud inmiddels de 'must have' accounting features aan boord. Nu is het tijd om mooie en innovatieve nieuwe features live te gaan brengen. Minox ontwikkelt een FinTech oplossing: Cloud accounting met een focus op integratie in een ecosysteem van business software.

Minox heeft de ambitie, kennis en ervaring in huis om het slimmer en beter te doen dan de rest. Ze weten waar de markt behoefte aan heeft en hebben innovatieve ideeën. Ze geloven in de mogelijkheden van nieuwe technologieën en maken daar graag gebruik van. Ze hebben uitbreiding van hun team nodig om dit verder uit te denken en te realiseren.

Minox' cultuur & de impact die je kunt hebben

Binnen Minox heerst een scale-up cultuur. Ze zijn geen startup met de bijbehorende onzekerheden, ontbrekende technologie visie en basics die nog niet op orde zijn. Ze zijn een bewezen en groeiende organisatie, waarin ze op een professionele manier zeer klantgericht werken aan producten van deze tijd. Minox is actief aanwezig op verschillende tech events, onder ander bij het React Amsterdam Conference. Ook organiseert Minox zelf Meetups, waarbij het delen van kennis, de ontwikkeling van nieuwe technologie en het samenkomen centraal staat.  

Tech & tools

Minox maakt gebruikt van verschillende tech en tools waaronder:

  • Tech stack: o.a. Node.js, React+MobX, RabbitMQ, Swagger, JEST
  • Test stack: o.a. Selenium, JMeter, SonarCube
  • Architectuur/DevOps: AWS, microservices, Docker, CI, API First, Mobile First, agile scrum
  • Tooling: Git/Bitbucket, Jira, Confluence, Slack
breaker


Productlijnen

Minox heeft verschillende producten ontwikkeld waaronder:

  • Accounting Connected. Hét accounting platform waarop ondernemer en accountant hyper-efficiënt kunnen samenwerken. Minox is gekoppeld met banken, webshops, kassa’s, etc. Ruim 30 jaar aan ervaring, passie en innovatie in een platform dat in hoog tempo wordt doorontwikkeld.
  • Business Connected: Bizcuit (‘biz kit’).  De innovatieve Bizcuit app maakt het voor de ondernemer mogelijk om alle finance gerelateerde zaken mobiel af te handelen. Bijvoorbeeld inkoopfacturen scannen en verwerken, offertes en verkoopfacturen maken en echt betalen vanuit de administratie. De innovatieve payments oplossing is uniek in Nederland. De Bizcuit app is recentelijk genomineerd voor de ICT Accountancy Award 2017 en de Accenture Innovation Award 2017.
  • ERP Connected: Een revolutionaire ERP oplossing die vanaf 2018 ism een buitenlandse partner in Nederland op de markt gebracht zal worden.


klanten

breaker


Werken bij Minox

Werken bij Minox betekent werken binnen een team met inspirerende collegas op een hoog technisch niveau. Er wordt samen geluncht (met degene die dat willen) en elke vrijdag is er een borrel. Regelmatig gaan ze uit eten, meestal gecombineerd met een training of workshop. Jaarlijks is er ook het bedrijfsweekend, waarbij ze elke keer een andere stad bezoeken en ook is er jaarlijks een kerstdiner.

Minox werkt ook aan projecten met een studenten scrum team, waarbij voor de developers de mogelijkheid bestaat om dat te begeleiden.

Verder biedt Minox een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om opleidingen of cursussen te volgen en om te werken aan aanvullende zaken binnen het eigen interessegebied.


klanten

breaker

Waar zit Minox?

Het kantoor van Minox heeft een open office concept en is te vinden in Veenendaal: een kleine stad die precies tussen Amersfoort en Arnhem in ligt. Kom je met het openbaar vervoer? Het kantoor zit op 3 minuten loopafstand van Intercity station Veenendaal-De Klomp. 

Kom je met de auto, dan is dit ook geen enkel probleem. Je rijdt tegen de files in en het pand ligt direct naast de A12 en biedt voldoende parkeergelegenheid.

 

0 vacatures

Minox heeft nog geen vacatures online staan.