Eén van de grootste uitdagingen voor bedrijven op dit moment is het creëren van loyaliteit onder klanten. Magneds maakt op maat gemaakte online loyalty campagnes voor vooraanstaande merken zoals Heineken, Friesland Campina en Coca-Cola.

Over Magneds

Door alle aderen van hun bureau stroomt één opdracht: de hoofden en harten van de eindgebruiker veroveren.  Magneds gelooft dat dit begint met een goede relatie. Magneds doet dit door de krachtige combinatie van marketing strategie, innovatieve digitale technologie en creativiteit. Dit zorgt ervoor dat de klanten van Magneds genieten van waardevolle klantinteracties, vraag naar het product verhogen onder de doelgroep, vergrote groei en beter inzicht in klanten.

Werken bij Magneds

Wat kun je als collega verwachten bij Magneds? Wat dacht je van werken bij het beste middelgrote internetbureau van Nederland, in het mooiste pand van de Tilburgse Spoorzone? Je werkt samen met je collega's aan (inter)nationale sales- en loyalty-oplossingen voor de bekendste A-merken. Ze doen dat bij Magneds van A tot Z, met ruim 45 enthousiaste professionals in alle disciplines: van ontwikkelaars tot ontwerpers en van concepters tot contentmanagers.  

Werken bij Magneds betekent ‘work hard, play hard’. Je zet je in voor de kwaliteit en klantgerichtheid die het succes bepaalt en viert successen samen met je collega’s, bijvoorbeeld tijdens de guerrilla-uitjes en de Borrel van de Maand!

Als Tilburgs bureau werken ze graag op z’n Brabants: ze doen veel voor een goed resultaat voor onze klanten en ze doen veel voor een goeie werksfeer: van samen lunchen en lachen tot gezellige borreltjes en bedrijfsuitjes.

Banner

Klanten en projecten

Magneds helpt de grootste (internationale) A-merken met het opzetten en verbeteren van hun klantloyaliteit. Een kleine greep uit het klant portfolio van Magneds;

Waar zit Magneds?

Het kantoor van Magneds bevindt zich in het altijd gezellige Tilburg. Zowel de parkeergarage als het treinstation zit op loopafstand, dus het is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

0 vacatures

Magneds heeft nog geen vacatures online staan.