KEMBIT laat organisaties beter presteren en innoveren door middel van IT. Dat doen ze met buitengewone professionals, applicaties en infrastructuren.

Over KEMBIT

KEMBIT helpt als specialist in IT innovation & intelligence de volle potentie van organisaties, teams en mensen te ontsluiten. Ze helpen organisaties een brug te slaan tussen hun business, de organisatie en de mensen die er werken enerzijds en de grenzeloze mogelijkheden van informatietechnologie anderzijds. KEMBIT zorgt er samen voor dat IT de business voortstuwt, mensen gemakkelijker en beter kunnen (samen)werken, doelstellingen worden gehaald en innovatie en groei mogelijk worden.

De jaren na de oprichting in 1996 stond KEMBIT vooral bekend als leverancier van top IT-professionals die uitdagende IT-klussen bij grote klanten in de regio mochten uitvoeren. Het afgelopen decennium hebben zij zich verder ontwikkeld tot een full-range IT-organisatie en groeiden ze van regionale speler tot landelijke kennisdeler.

Het KEMBIT Partner Network wordt bediend door een team, dat bestaat uit meer dan 100 enthousiaste professionals. Al meer dan 20 jaar helpen zij organisaties beter te presteren en te innoveren door middel van IT-gerelateerde oplossingen.

Werken bij KEMBIT

Werken bij KEMBIT is werken bij een frisse, innovatieve en gespecialiseerde organisatie waar je je snel thuis voelt en waar je trots op kunt zijn! Ze bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen tot een topprofessional binnen jouw specialisme en het beste uit jezelf te halen binnen een team van enthousiaste, getalenteerde collega’s. Bij hun werken specialisten op verschillende terreinen, die algemeen erkend worden als autoriteiten op hun vakgebied. Dat zijn de mensen waarmee je werkt en waarvan je kunt leren.

KEMBIT is een solide basis waar je op kunt bouwen. Ze bieden je uitstekende personeelszorg en faciliteren in je ontwikkeling, onder meer door hun eigen brede opleidingsinstituut. Zij delen hun kennis met jou en verwachten hetzelfde van jou terug. Zij werken in opdracht van best-in-class opdrachtgevers. Uiteraard biedt KEMBIT een uitstekend salaris, onkostenvergoeding en auto van de zaak, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en aanvullende tertiaire voorwaarden.

Waar zit KEMBIT?

De teams van KEMBIT verlenen hun diensten vanuit Kasteel Wijnandsrade in Zuid-Limburg en hun kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven. Beide kantoren zijn makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

18 vacatures

Medior .NET Developer bij KEMBIT HEERLEN32783
Senior .NET Developer bij KEMBIT HEERLEN32784
Junior .NET Developer bij KEMBIT HEERLEN32785
Junior .NET Developer bij KEMBIT EINDHOVEN32792
Medior .NET Developer bij KEMBIT EINDHOVEN32793
Senior .NET Developer EINDHOVEN32794
Senior Technisch Applicatiebeheerder .NET Standplaats: WijnandsradeEINDHOVEN34133
BEHEERDER bij KEMBIT Standplaats: Wijnandsrade/EindhovenEINDHOVEN34135
SENIOR BEHEERDER Standplaats: Wijnandsrade/EindhovenBILTHOVEN34136
.NET DEVELOPER Standplaats: Wijnandsrade/EindhovenEINDHOVEN34137
MOBILE DEVELOPER Standplaats: Wijnandsrade/Eindhoven EINDHOVEN34138
(SR.) TECHNISCH CONSULTANT Standplaats: Wijnandsrade/Eindhoven EINDHOVEN34139
SOFTWARE INTEGRATOR Standplaats: Wijnandsrade EINDHOVEN34140
MEDEWERKER MANAGED SERVICE CENTER Standplaats: Wijnandsrade EINDHOVEN34141
(SR.) TECHNISCH CONSULTANT NETWORKING Standplaats: Wijnandsrade/Eindhoven EINDHOVEN34142
TEST ENGINEER Standplaats: Wijnandsrade/Eindhoven EINDHOVEN34143
BEHEERDER Standplaats: Bilthoven BILTHOVEN34148
Medior Technisch Applicatiebeheerder .NET Standplaats: WijnandsradeEINDHOVEN34774