KE-works levert cloud-gebaseerde applicaties voor ontwerp automatisering en proces integratie om de klanten te helpen hun bedrijf te transformeren en te innoveren. Ze zijn actief in de lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie en de infrastructuursector met applicaties die bovenop het interne platform KE-chain worden gebouwd.

Over KE-works

KE-works is een jong en innovatief bedrijf met grote ambities. KE-chain moet het defactor platform worden voor technische applicaties in engineering. Ze bieden een inspirerende werkomgeving en een samenwerkend team bestaande uit softwareontwikkelaars en projectingenieurs.

KE-chain is het cloud-based platform voor digitale engineering en operations. KE-chain toepassingen zijn gericht op snel, slim en integraal werken in projecten, services of onderhoud. Het platform geeft volledige controle en maakt het eenvoudig om zelf apps te maken, gebruiken en te verbeteren.

KE-chain platform-applicaties zijn gericht op snelle, slimme en geïntegreerde samenwerking in projecten, van ontwerp tot productie en onderhoud. Het platform geeft volledige controle en maakt het gemakkelijk om zelf apps te maken, gebruiken en verbeteren.

Toepassingen

KE-works ontwikkelt toepassingen voor klanten in de Infra, Bouw, Energie, Aerospace & Automotive sectoren. 

Infrastructuur, Bouw & Energie

De bouw, infra en energie sectoren zijn snel aan het digitaliseren. Digitaal koppelen van informatie is daarbij essentieel; van contract tot en met het opleverdossier. Kritische succesfactoren zijn aantoonbare kwaliteit van het werk en transparantie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer over voortgang, kwaliteit en kosten.

Met KE-chain is het mogelijk om realtime en aantoonbaar te werken. Deze continue transparantie over voortgang en kwaliteit resulteert in optimale communicatie voor alle partijen. De expert achter het bureau, in de keet, of in de bouwput heeft alle informatie direct bij op computer of tablet. In een eigen formaat en werkwijze. 

Aerospace, Automotive, Maritiem & High-tech

Optimaliseren en het simuleren van producten en systemen is steeds meer standaard practice. Key hierin is het koppelen van de verschillende bronnen van informatie en technische modellen in één omgeving. Flexibiliteit, snelheid en configuratie beheer zijn de kritische succesfactoren.

Maak een geïntegreerde ontwerp applicatie met het KE-chain platform. Een online applicatie, met uw eigen tools en methoden als fundament. Iedereen werkt met dezelfde en laatste informatie, op iedere plek. De applicatie is gemakkelijk uit te breiden en aan te passen. Visueel. Zonder code.

Werken bij KE-works

KE-works biedt een inspirerende, open sfeer waar ze werken met de nieuwste technologieën. De werksfeer is informeel en ze spelen graag een potje tafeltennis en tafelvoetbal na de gezamenlijke lunch of een LAN-feest na het werk.

Waar is KE-works gevestigd?

KE-works is gevestigd in het zuiden van Delft, vlakbij de afslag 10 Delft-Zuid. Door dat het bedrijf vlakbij de snelweg is gevestigd, is het makkelijk te bereiken met de auto van zowel Rotterdam als Den Haag. Ook met het openbaar vervoer is het kantoor van KE-works prima bereikbaar. 

9 vacatures

Lead Developer bij KE-worksDELFT33723
Lead Front-end Developer bij KE-worksDELFT33724
Lead Full Stack Developer bij KE-worksDELFT33725
Product Lead bij KE-worksDELFT33639
Medior Front-end Developer bij KE-worksDELFT32192
Medior Javascript (Angular/React) Developer bij KE-worksDELFT32195
Medior Front-end Developer at KE-worksDELFT32196
Medior Javascript (Angular/React) Developer at KE-worksDELFT32199
Senior Javascript (Angular/React) Developer at KE-worksDELFT32212