KBenP levert diensten en producten op het gebied van digitaal werken en informatiemanagement. De diensten en producten van KBenP leiden tot meer waarde uit de beschikbare informatie, betere ondersteuning van de werkprocessen en krachtige impulsen voor de business. De professionals zijn klanten graag van dienst met hun energie en vakmanschap.

Over KBenP

KBenP: meer waarde uit informatie. Het bureau is al zo’n 20 jaar sterk vanuit hun credo: onafhankelijk advies, krachtige implementaties. Klanten maken gebruik van hun kennis en vaardigheden op het gebied van informatiemanagement, ICT en organisatie-inrichting. De 150 professionals, 40 associates en 100 docenten zijn de klantorganisatie graag van dienst.

Klanten bevinden zich zowel in de profit- als in de not-for-profitsector. Voor de meeste van deze opdrachtgevers zijn zij meer dan 5 jaar actief.


Werken bij KBenP

Werken bij KBenP betekent werken voor de klant aan mooie, innovatieve projecten. KBenP is een uiterst klantgerichte dynamische organisatie met korte lijnen. Open communicatie zorgt voor een persoonlijke sfeer. De verschillende expertises creëren gezamenlijk synergie, waardoor ze van elkaar blijven leren en tot de beste resultaten komen. Een voorbeeld: voor dezelfde klant levert KBenP in samenhang zowel boardroom-consultancy als organisatie van Masterclasses als het vernieuwen van een datawarehouse als de realisatie van spraakmakende apps.

Waar zit KBenP?

De kantoren van de KBenP Groep zijn gevestigd 
in Voorburg bij Den Haag aan de N14,
in Utrecht aan het Merwedekanaal
in Ludhiana in India.

Bij elk kantoor is ruime parkeergelegenheid. De kantoren Voorburg en Utrecht zijn bovendien prima bereikbaar met OV.


0 vacatures

KBenP heeft nog geen vacatures online staan.