Insiders is een jong, professioneel bedrijf met een informele werksfeer. Er wordt in teamverband gewerkt met verschillende disciplines aan producten en webapplicaties van hoog niveau. Het team werkt hard aan innovatieve producten en projecten met veel aandacht voor individuele kwaliteiten. Insiders is ambitieus. Het bedrijf groeit en ze hebben een goede reputatie.

Bannerbreaker


Over Insiders

Insiders is een online bureau met alle disciplines in eigen huis. Het multidisciplinaire team bestaat uit 20 professionals. Deze werken in twee multidisciplinaire teams. Één van deze teams is dedicated bezig met de doorontwikkeling van het product Citynavigator.

Citynavigator is een platform voor online destinatiemarketing op basis van open source-technologieën die als best practise in de markt kan worden beschouwd voor online destinatiemarketing. Citynavigator bevat een set aan modules speciaal afgestemd op steden en streken en is voorzien van een (open)dataplatform: een database ontwikkeld op basis van open standaarden en open source-technologie. Het is een intelligente opslaglocatie voor toeristische data zoals restaurants, hotels, winkeliers, erfgoedlocaties enzovoorts. Maar ook voor evenementen. Eigenlijk alle data die via filters kan worden getoond op een kaart, in lijstweergave of op een detailpagina. Met deze basis stelt Insiders zijn opdrachtgevers in staat om open data te genereren en te distribueren tussen partnernetwerken.

Het product Citynavigator is continue in ontwikkeling en wordt gemaakt op basis van de nieuwste technieken.


breaker


Klanten en projecten

Tientallen steden en provincies werken met Citynavigator. Hierdoor is de continuïteit in de doorontwikkeling gegarandeerd. In samenwerking met de verschillende steden en streken worden er steeds nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. 

Insiders is de bedenker en bouwer van o.a. portalen zoals bezoekmaastricht.nl (Maastricht Marketing), ThisisEindhoven (EHV365), Friesland.nl, bezoek Haarlem (Citymarketing Haarlem) en de bezoekerswebsite van steden zoals ’s-Hertogenbosch, Utrecht en vele anderen. Momenteel werkt Insiders aan een grote opdracht voor Safaripark Beekse Bergen (Libéma), This is Eindhoven en Het Noord-Brabants Museum.


breaker


Werken bij Insiders

Als PHP-developer ben je medeverantwoordelijk voor het bedenken van oplossingsrichtingen en ontwikkel je in het productteam mee aan interne product Citynavigator en de daarop gebouwde webapplicaties.

Je bent continu bezig met het uitbreiden, verbeteren en het toevoegen van functionaliteiten en innovaties aan de Citynavigator toolbox. Denk daarbij aan nieuwe connectoren voor (realtime) databronnen, nieuwe gebruikersworkflow, JavaScript widgets, uitbreiden van de export/import API of gewoon het optimaliseren van code, snelheid en/of gebruiksvriendelijkheid.

Insiders is geen grote, logge organisatie en biedt jou voldoende ruimte voor eigen inbreng en verbeteringen. Bij Insiders ga je je grenzen verleggen en jezelf ontwikkelen. Elk product of project is afwisselend, wat betekent dat Insiders jou uitdagende en afwisselende werkzaamheden zal bieden. Op kantoor heerst een collegiale werksfeer. Je zal veel in teamverband werken.
De gemiddeld leeftijd van het team van Insiders is 29 jaar. Deze Insiders ademen internet en zijn voortdurend bezig met innovaties en nieuwe ontwikkelingen.

Medewerkersbreaker


Waar zit Insiders?

Insiders is gevestigd in Den Bosch, in een geweldig pand met terras en ruime parkeerplaatsen. Het kantoor zal je een echt 'thuisgevoel' geven: er wordt samen geluncht, er staat voor iedereen altijd vers fruit klaar en als het koud is gaat de open haard aan.

Locatie
 

          

4 vacatures

Medior Front-end Developer bij InsidersDEN BOSCH31887
Senior Front-end Developer bij InsidersDEN BOSCH31888
Medior Front-end Developer (HTML5, Sass/Less, Javascript) bij InsidersDEN BOSCH31889
Senior Front-end Developer (HTML5, Sass/Less, Javascript) bij InsidersDEN BOSCH31890