Impres brengt creatieve ideeën en slimme technieken samen om digitale ervaringen te creëren die het verschil maken.Bannerbreaker

Over Impres

Impres ontwerpt en ontwikkelt digitale oplossingen met een sterke focus op conversie. Ze brengen strategie, design en techniek in één proces samen om tot het beste resultaat te komen.
Voorop staat dat zij zich het meest thuis voelen aan de frontlinies van het internet. Ze verkennen de grenzen en gebruiken hun ervaring om jou verder te helpen.

Over werkelijk elk aspect wordt er nagedacht: de bezoekerservaringen van de huidige website, hoe je concurrenten presteren, de psychologische aspecten van bezoekersgedrag en hoe ze jouw organisatie authentiek neerzetten. Vanuit de strategie ontwerpen ze een bezoekerservaring en een ontwerp waar de pixels vanaf knallen! Door bestaande technieken, jarenlange ervaring en pure ambacht te combineren zorgen ze ervoor dat het resultaat perfect aansluit bij jouw doelstellingen. Daarbij maakt het bedrijf gebruik van de nieuwste technieken. Zo is jouw oplossing stabiel, veilig, snel en betrouwbaar en creëren ze op alle apparaten een authentieke en perfecte beleving van jouw organisatie.

overbreaker

Werken bij Impres

Werken bij Impres is anders dan anders. Ze hebben een bijzondere, open cultuur waarin iedereen gelijkwaardig is. Bovendien doet de organisatie er alles aan om het werken bij Impres zo leuk mogelijk te maken. Smoothies? Check! Geheel verzorgde lunch? Check! De beste tools? Check! Maar vooral: elk teamlid vormt een cruciaal onderdeel in het geheel dat zij Impres noemen. Het resultaat? Een verzameling van mensen die hun enthousiasme graag met je deelt.

Medewerkersbreaker

Waar zit Impres?

Het kantoor van Impres is gevestigd op het industrieterrein van Zwolle. Doordat het meteen naast de afslag van de N337 ligt is het makkelijk te bereiken met de auto. Locatie

0 vacatures

Impres heeft nog geen vacatures online staan.