Hotelchamp is opgericht in Amsterdam (april 2015) door Kasper Middelkoop en Kristian Valk om een evenwicht te vinden tussen directe en indirecte hotelboekingen. Samen met hun ervaren team van 50+ medewerkers leveren ze succesvolle technologische oplossingen voor websites die resulteren in directe boekingen. Hotelchamp helpt meer dan 1.000 hotels uit meer dan 50 landen om hun directe boekingen te stimuleren. Het is hun ambitie om hotels wereldwijd te helpen meer directe boekingen te krijgen en een eerlijk evenwicht tussen hun directe kanalen en derden te herstellen.

Over Hotelchamp

De hotelindustrie is uit evenwicht. OTA's worden steeds krachtiger en hotels verliezen controle over hun eigen toekomst als ze zaken niet in eigen handen nemen en dingen anders doen. Hotelchamp creëert een duurzame toekomst waarin hotels minder afhankelijk zijn van OTA's en meer controle hebben over de omzet, winstgevendheid, klantenbetrokkenheid en data. Op deze manier krijgen hotelgasten meer waar voor hun geld en klantenservice.

Zij zijn hier om de positie van hotels wereldwijd te helpen, te ondersteunen en te versterken, waardoor ze minder afhankelijk zijn van OTA's en een meer duurzame toekomst hebben. Het is niet alleen de hotelier die ze helpen, hun oplossing zal miljoenen mensen wereldwijd beïnvloeden bij het boeken van hotelkamers, elke dag opnieuw.

Klanten en projecten

Meer dan 1.500 hotels in 50 landen profiteren van hun oplossing:

Werken bij Hotelchamp

Bij Hotelchamp werkt er een grote groep van multiculturele collega’s (meer dan 20 nationaliteiten in een team van 50 mensen)! Je krijgt de mogelijkheid om stempel te drukken op een van de snelstgroeiende startups in Europa, maar with great power comes great responsibility. Iedere donderdag wordt er gedronken en gegeten met het hele bedrijf. En elke dag kun je je pingpongskills laten zien.

Waar zit Hotelchamp?

Hotelchamp is gevestigd in Groningen en Amsterdam. Het kantoor in Groningen is te vinden in het westen van Groningen dichtbij het stadspark. Gemakkelijk te bereiken met de auto en met openbaar vervoer. 

9 vacatures

Senior Front-end developer bij HotelchampGRONINGEN33991
Senior Lead Backend developer bij HotelchampGRONINGEN33992
Senior Full Stack developer bij HotelchampGRONINGEN33993
Senior Data Scientist bij HotelchampGRONINGEN33997
Javascript Developer bij HotelchampGRONINGEN34256
Medior Javascript Developer bij HotelchampGRONINGEN35533
Senior Javascript Developer bij HotelchampGRONINGEN35534
Medior Front-end developer bij HotelchampGRONINGEN35535
Medior Full Stack developer bij HotelchampGRONINGEN35536