Hofstaete is een innovatief FinTech bedrijf, dat gespecialiseerd is in mid- en frontoffice oplossingen voor de verzekeringsbranche. 

Banner breaker


Over Hofstaete


Hofstaete ontwikkelt vernieuwende en gebruikersvriendelijke mid- en frontoffice oplossingen voor de verzekeringsbranche. Met de applicaties wordt het verzekeringsproces vereenvoudigd en krijgen de diverse soorten gebruikers meer inzicht, overzicht en gebruikersgemak.
De applicaties worden ontwikkeld voor de hele keten: verzekeraars, tussenpersonen en hun relaties zodat een optimale samenwerking en efficiëntie gewaarborgd is.
Al dit moois maken ze met een supergemotiveerd team van de beste specialisten. Bij Hofstaete werken ze samen in vrijheid en met eigen verantwoordelijkheid om het beste resultaat te bereiken.

Visie
De verzekeringsbranche ontwikkelt zich verder van gesloten naar transparant en toegankelijk. Bij relaties van Hofstaete veranderen de behoeftes en verwachtingen voortdurend. De toekomst is aan partijen die hun relaties zowel persoonlijk als online kunnen bedienen.

Bij Hofstaete ontwikkelen ze hiervoor innovatieve applicaties. Ze stellen de relatie en de adviseur centraal. Hun mid- en frontoffice-oplossing stemmen ze af op de wensen van hun klanten.

Doordat ze werken met standaard oplossingen en de modernste technologieën kunnen ze een korte time-to-market garanderen bij de introductie van nieuwe online producten.

Benieuwd naar de samenwerking tussen Bonque en Hofstaete? Hier lees je alle ins en outs.

breaker


Klanten en projecten


Hieronder vind je een greep uit de vele succesvolle samenwerkingen van Hofstaete.


klanten

breaker


Werken bij Hofstaete


Hofstaete werkt met een supergemotiveerd team van de beste specialisten en is al 15 jaar actief in de verzekeringsbranche. Wil je graag werken in een motiverende omgeving, waar kwaliteit voorop staat en waar je samen met je collega’s in een informele sfeer gaat voor het beste, dan ben je bij Hofstaete op de juiste plek!


Hofstaete biedt:

  • Veel vertrouwen en dus vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk
  • Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Kansen in ons innovatieve FinTech bedrijf met een financieel gezonde basis
  • Mogelijkheden voor opleiding, training of coaching om het beste uit jezelf te halen
  • Een fijne informele werkomgeving met leuke collega’s en veel humor
  • Gezonde, gezellige, gratis lunches en regelmatig een borrel met bitterballen


Bekijk de huidige vacatures van Hofstaete op Bonque.nl.

team breaker

 

Waar zit Hofstaete?


Het kantoor van Hofstaete vind je in Naarden; om precies te zijn op het Gooimeer 8. Het adres geeft het al een beetje weg, maar het pand van Hofstaete zit vlakbij het Gooimeer. Het kantoor is zowel met auto als met de bus prima te bereiken.

Locatie
 

          

0 vacatures

Hofstaete heeft nog geen vacatures online staan.