helpLine B.V. is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in servicemanagement, smart planning, mobiel werken en het minimaliseren van administratieve lasten door slimme ICT. Centraal staat daarbij Serviceware, het planning- en serviceplatform dat voor gebruikers en cliënten via web en/of app beschikbaar is.

Banner

Over helpLine B.V.

Belangrijkste marktsegment voor helpLine in Nederland is de zorg met meer dan 25 duizend gebruikers die dagelijks aan meer dan 100 duizend cliënten zorg verlenen. Daarnaast worden de oplossingen van helpLine internationaal toegepast in de field service. helpLine is onderdeel van de PMCS.helpLine Software Group met meer dan 250 medewerkers.

over

Werken bij helpLine B.V.

De medewerkers van helpLine B.V. zijn werkzaam op zeven locaties in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Hun werknemers zijn experts in hun vakgebied, hoog gekwalificeerd en professioneel in hun werk. De samenwerking in hun bedrijvengroep wordt gekenmerkt doordat ze elkaar onderling stimuleren en goed werk van elkaar verwachten. Elke medewerker merkt dat hij of zij bij hun steeds meer deskundigheid en knowhow opdoet, wat op de lange termijn de basis vormt voor een succesvolle carrière. De branche waarin zij zaken doen wordt gekenmerkt door resultaatgerichte concurrentie, zowel extern als intern. Ze vinden het wel erg belangrijk dat er een goede collegiale sfeer heerst. Ze zijn trots op hun flexibele en oplossingsgerichte organisatiestructuur, die iedere medewerker veel vrijheid biedt om zijn of haar werk persoonlijk in te vullen. Daarnaast biedt helpLine B.V. jou:

  • Een professionele ontwikkelstraat waar design, ontwikkeling en test nauw met elkaar zijn verweven;
  • Een mooi salaris voor je noeste arbeid;
  • De helpLine pensioenregeling;
  • 24 vakantiedagen plus vakantie geld;
  • Budget voor verdere opleiding en cursussen;
  • Krachtige hard- en software tools;
  • Slimme en leuke collega’s.

over

Waar zit helpLine B.V.?

Het kantoor van helpLine zit in Leiden. Met het treinstation (Leiden Centraal) en een aantal bushaltes dichtbij het pand, is het bedrijf gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. 

4 vacatures

Junior Software Engineer bij HELPLINELEIDEN35821
Medior Software Engineer bij HELPLINELEIDEN35823
Senior Software Engineer bij HELPLINELEIDEN35825
Front-end Developer bij HELPLINELEIDEN35826