Het juiste recept voor online oplossingen - We focussen op online strategie, techniek, ontwerp en implementatie van internet, intranet, webapplicaties, mobiele toepassingen en community sites voor marketeers, communicatiespecialisten, IT managers en online professionals waarmee we langdurige relaties onderhouden.

Voor een succesvolle lancering van een webtoepassing zal er een harmonieuze mix moeten zijn van ontwerp, techniek en communicatie. Dát is uiteindelijk de motor die alles bepaalt. Bij Gengu zijn we overtuigd van onze technische kennis, creativiteit en kunde en maken daarmee een succes van online communicatie en online business. We sluiten geen compromissen. We gaan voor mooie gebruiksvriendelijke webtoepassingen die werken en het verschil maken.

Door onze passie en onze gedrevenheid naar perfectie geven we onze cliënten een voorsprong. We worden in de markt gewaardeerd voor zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn: we plannen efficiënt, testen uitgebreid, leveren op tijd en gaan voor langetermijnrelaties.

banner

0 vacatures

Gengu heeft nog geen vacatures online staan.