Flinndal is een Haarlems bedrijf dat in 2005 is opgericht als leverancier van eigen merk voedingssupplementen. Door de combinatie van hoge kwaliteit producten die voor een voordelige prijs, rechtstreeks aan de consument worden geleverd, heeft Flinndal een unieke plaats binnen de branche van de voedingssupplementen weten te verwerven.

Over Flinndal

In 2005 is Flinndal opgericht aan een keukentafel in Haarlem. Ze hadden slechts twee producten in het assortiment en twee medewerkers. Inmiddels hebben ze een breed assortiment, met een ruime keuze voedingssupplementen en een Gezond Gewicht lijn! Aan de keukentafel… dat past niet meer. Flinndal heeft zo’n 40 medewerkers, die elke dag met veel plezier zorgen dat de pakketten naar wens worden afgeleverd. Vanaf het begin af aan hebben ze openheid, creativiteit, verantwoordelijkheid en plezier als belangrijkste cultuurwaarden gehanteerd. Zowel naar de klanten toe, als naar elkaar. Zo blijft het toch voelen alsof ze samen aan de keukentafel zitten!

Flinndal is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland en behoort tot de 100 grootste webwinkels van dit land. Flinndal is onderdeel van Vision healthcare, dit is een snel groeiende groep merken waarbij Flinndal de verantwoordelijkheid heeft voor de e-commerce activiteiten van alle merken binnen deze groep.
Werken bij Flinndal

Als je werkt bij Flinndal, kun je rekenen op een uitdagende baan met veel vrijheid. Hiervoor in de plaats verwachten ze vanuit jou veel initiatief en verantwoordelijkheid.  Je wordt onderdeel van een snel groeiend team in een jong en divers bedrijf, waar veelal met de laatste technieken gewerkt wordt. 

Waar is Flinndal gevestigd?

Het bedrijf is gevestigd waar het ook ooit gestart is, namelijk in Haarlem. 

4 vacatures

Junior Front-end developer bij FlinndalHAARLEM34576
Medior Front-end developer bij Flinndal HAARLEM34577
Senior Front-end developer bij FlinndalHAARLEM34578
Medior Web Ecommerce Developer bij FlinndalHAARLEM34579