EyeOn is een consultancy bureau en helpt bedrijven met het ontwerpen, uitvoeren en verbeteren van planning processen. De afgelopen jaren hebben ze een goede reputatie opgebouwd met onder andere Heineken, Abbott, Johma, Philips en Damen Shipyards Group.

Banner
breaker

Over EyeOn

Als planning experts helpt EyeOn bedrijven door constant het planningsproces en de uitvoering te verbeteren. Het succes van EyeOn is te danken aan de vijf core values;

  • Thought leadership: ze onderzoeken constant nieuwe methodes en technieken. Zo heb je bij EyeOn zogenaamde LAB sessie's, waar je compleet vrij wordt gelaten om te werken aan projecten waarvan jij denkt dat het bedrijf vooruit kan helpen
  • Vrijheid: de vrijheid van medewerkers staat centraal bij EyeOn. De tijd die je spendeert op het kantoor staat niet gelijk aan hoe succesvol je bent. Je bent dus verantwoordelijk voor je eigen planningen.
  • No-nonsense: grote lange rapporten met daarin advies ga je bij EyeOn niet vinden, daarentegen wordt er veel tijd gestopt in het analyseren van pijnpuntenom vervolgens aan de gang te gaan met de oplossing.
  • Plezier: plezier in het werk staat bij EyeOn voorop. Iedereen heeft een passie voor planning en prognoses en voor het verbeteren hiervan.
  • Drive for success: klanten helpen om nog succesvoller te worden is wat EyeOn doet en waar ze goed in zijn.

EyeOn heeft dit jaar voor de vierde keer de EyeOn Planning Inspiration Day georganiseerd. Op dit evenement worden ongeveer 350 deelnemers uitgenodigd die 20 nationaliteiten representeren voor ongeveer 200 leidende bedrijven. Met presentaties van verschillende belangrijke sprekers over toekomstige trends en belangrijke veranderingen in de markt, is het een evenement waar veel inspiratie uit kan worden gehaald. 

Klanten en projecten

Projecten van EyeOn zijn een nicje binnen tactisch plannen in onder andere de High-tech markt, FMCG, life science, proces en marine en offshores.

EyeOn werkt met vooraanstaande bedrijven, waaronder;

klanten
breaker

Werken bij EyeOn

Werken bij EyeOn is een geweldige manier om jezelf te ontwikkelen als persoon, individu en als professional in het werkveld binnen planning en prognoses. Deel van dit ontwikkel proces houdt in dat je je eigen ontwikkelingplan samenstelt, waar je voor jezelf doelen voor je persoonlijke ontwikkeling opstelt en realiseert.

Bij EyeOn krijg je veel vrijheid en verantwoordeljikheid om je werk op jouw manier te doen. 'Facetime' op het kantoor is niet een indicator voor je succes, dat zijn je resultaten. Daarnaast krijg je tijdens LAB-sessie's de mogelijkheid om te werken aan projecten waarvan jij denkt dat ze belangrijk zijn om het bedrijf en haar klanten verder te helpen.

Medewerkers
breaker

Waar zit EyeOn?

EyeOn heeft een prachtig kantoor aan de grachtengordel in Amsterdam. Het andere EyeOn kantoor zit in een oud kasteel in Aarle-Rixtel, dicht gelegen bij Eindhoven. 

Locatie

0 vacatures

EyeOn heeft nog geen vacatures online staan.