Euphoria Software is een top drie speler in de markt van mobiliteit- en fleetmanagement-oplossingen voor de personenvervoerbranche. 

Banner breaker


Over Euphoria Software


Euphoria Software levert sinds 2002 oplossingen op het gebied van planningssoftware en voertuigapparatuur aan bedrijven actief in de personenvervoerbranche.

Het assortiment, bekend onder de naam Cabman, bestaat uit:

  • Software- en internetoplossingen: agendasoftware, planningtools, boekingssystemen, etc.
  • Hardware-oplossingen: Taxi dataterminals, taximeters, Boordcomputer taxi, afstortkluis, modems, etc.
  • Diensten: Opleiding, cursussen en implementatie van software en hardware oplossingen.


Ze richten zich voornamelijk op bedrijven die zich bezighouden met kleinschalig personenvervoer. Dit is o.a. WVG-, Deeltaxi, Leerlingen-, Luchthaven-, Directievervoer, Regio- en Besloten busvervoer. Euphoria Software's klanten zijn taxibedrijven (500+ bedrijven met een totaal wagenpark van 22.000 voertuigen), multinationals (waaronder Unilever, DSM, etc.) en gemeentes en provincies. Deze bedrijven gebruiken hun planningsoftware en/of voertuigapparatuur. 

Missie
Euphoria Software is een soft- en hardware-ontwikkelaar van innovatieve en kwalitatieve oplossingen. Ze nemen volledige verantwoordelijkheid en ze concentreren zich voortdurend op kwaliteit en productiviteit. Ze gaan  partnerschappen voor de lange termijn aan met hun klanten en werknemers. Ze zijn een organisatie van jonge, gemotiveerde professionele medewerkers die hart voor de zaak hebben.

Strategie
Euphoria is erop gericht om kwalitatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen, rekening houdend met de wensen en behoeften van hun klanten maar vaak ook gedreven door klantspecifieke wensen. Euphoria richt zich erop om de kwaliteit- en servicegraad hoog te houden.

over breaker


Partners


Euphoria Software werkt nauw samen met onderstaande partners.


partners

breaker


Werken bij Euphoria Software


Bij Euphoria Software krijgen medewerkers veel verantwoordelijkheid, uitdaging en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt veel vrijheid en je werkt met de nieuwste ontwikkelmethodes. Het team bestaat uit 29 enthousiaste collega’s. Bij Euphoria Software heerst een informele, maar professionele sfeer.

Daarnaast biedt Euphoria Software haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden, met een goede balans tussen inhoudelijke uitdaging, ontwikkeling en persoonlijke wensen. Medewerkers hebben bij Euphoria Software recht op 25 verlofdagen (bij fulltime dienstverband), een goed salaris en een degelijk pensioen.

Bekijk de huidige vacatures van Euphoria Software op Bonque.nl.

werken bij breaker


Waar zit Euphoria Software?


Je vindt Euphoria Software in een karakteristiek, oud herenpand in het centrum van Tilburg. Het Centraal Station van Tilburg ligt om de hoek, dus je kunt het kantoor van Euphoria Software uitstekend met het openbaar vervoer bereiken. 

Locatie
 

          

2 vacatures

Tester/interne projectondersteuner en project/begeleiding bij Euphoria SoftwareTILBURG29608
Android ontwikkelaar (C#) bij Euphoria SoftwareTILBURG36110