Ensior is dé specialist in Business Intelligence (BI) met al meer dan 15 jaar een zeer indrukwekkende staat van dienst. 

Over Ensior

Ensior, afgeleid van het Engelse woord 'ensure', geeft organisaties rust door gestructureerd inzicht in de prestaties van haar processen en medewerkers. Ensior’s commitment aan kwaliteit en de pragmatische aanpak die daarbij hoort, hebben geleid tot hun succesvolle reputatie in de verschillende marktsectoren waarin ze werkzaam zijn.

De consultants van Ensior
Ensior's consultants zijn zeer ervaren en toegewijde vakmensen die hun uitgebreide BI-expertise combineren met diepgaande branchekennis. Ensior's consultants hebben passie voor hun vak. Gecombineerd met de meest toonaangevende en innovatieve BI-tools, gevestigde methodieken en de manier van werken, maakt dat Ensior dé leverancier van excellente Business Intelligence oplossingen.

Klanten en projecten

Ensior combineert haar uitvoerige kennis van BI met begrip van onderliggende bedrijfsprocessen van de sectoren waarin ze werkzaam zijn. Ensior heeft uitgebreide kennis opgebouwd binnen diverse marktsectoren. Dit komt ook tot uiting in hun uitgebreide klantenkring, waar ze overigens zeer trots op zijn.


Werken bij Ensior

Ensior staat bekend om haar specialisatie in Business Intelligence en Datawarehousing. Als consultant bij Ensior ben je in staat verschil te maken door jouw expertise verder te ontwikkelen. Bij Ensior ben je rechtstreeks en actief betrokken bij de groei en het succes van het bedrijf. Ze bieden aantrekkelijke voorwaarden en beloningen die aansluiten bij jouw inzet en expertise.

"Ik werk bij Ensior omdat ik me wil bezighouden met de nieuwste technologieën op BI-gebied." – Joris Stoop, BI-Consultant
  • Salaris op basis van opleiding, ervaring en expertise
  • 8% vakantietoeslag
  • Financiële bijdragen voor persoonlijke onkosten
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Een persoonlijk budget voor training en opleiding
  • Leaseauto of reiskostenvergoeding
  • Professionele laptop en communicatiemiddelen (GSM + internet, ADSL etc.).


Bekijk de huidige vacatures van Ensior op Bonque.nl.

Sfeerimpressie


De bedrijfscultuur van Ensior is informeel, ondernemend, pragmatisch, en wordt gedreven door kwaliteit. Ensior's werknemers hebben aanzienlijke invloed op de ontwikkeling en groei van het bedrijf door de inzet van hun ervaring, expertise en ambitie. Ze bieden je een prettige omgeving waarin jij jezelf persoonlijk kunt ontwikkelen wanneer je niet meer in de grijze massa van de grotere consultancybedrijven wilt op gaan.

"Ik werk in een werkomgeving met veel energie, dynamiek en veel expertise, waar kwaliteit en relaties met collega's en klanten van hoge normen zijn. " - Shahab Borhani - BI Consultant

Ensior staat voor kwaliteit. Daarom steken ze veel tijd en energie in de ontwikkeling van hun mensen. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat jij je thuis voelt bij het bedrijf. De persoonlijke sfeer maakt dit mogelijk. Een sfeer waarin ruimte is voor eigen inbreng en collega's nauw contact met elkaar hebben. Je werkt zelfstandig, maar het denkwerk verricht je samen.

Waar zit Ensior?

Het kantoor van Ensior vind je in het unieke 18e-eeuwse koetshuis op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Een prachtige historische locatie waar ze erg trots op zijn!
Het pand bevindt zich in een groene omgeving, is op loopafstand van het centrum van Driebergen en bevindt zich dichtbij de A12.

0 vacatures

Ensior heeft nog geen vacatures online staan.