De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten.

Banner breaker

Over Eisma Media Groep

Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 125 professionals en honderden freelancers voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van Eisma Media Group haar klanten (meer dan een half miljoen ondernemers en onderwijsinstellingen in Nederland en België).

Ondernemerschap, open communicatie en vakmanschap zitten in de genen van hun betrokken medewerkers om resultaatgericht zaken te doen en zo inhoud te geven aan de Eisma Media Groep slogan: onze kennis, uw succes!

breaker

Producten

Eisma Media Groep creëert vakbladen en communicatieproducten voor verschillende sectoren. Denk hierbij aan agri & feed, bouw, educatie, grafimedia, industrie en paarden. 


klanten

breaker

Werken bij Eisma Media Groep

Werken bij Eisma Media Groep betekent werken in een ambitieuze werkomgeving bij een middelgroot bedrijf. Het team bestaat uit enthousiaste collega’s waarbij iedereen werkt in multidisciplinaire en zelfsturende teams. 

breaker

Waar zit Eisma Media Groep?

Eisma Businessmedia en Eisma Edumedia zijn gevestigd in Leeuwarden. De vestiging in Doetinchem biedt huisvesting aan Eisma Industriemedia, Eisma Horesmedia en Eisma Bouwmedia.

 

0 vacatures

Eisma Media Groep heeft nog geen vacatures online staan.