Educom / Detacom is al ruim 34 jaar uw partner in ICT-dienstverlening, met een specialisme in software development.

''Wij zijn in staat om onze klanten in Nederland te ontzorgen op het gebied van personele vraagstukken en ICT-vraagstukken."

Banner breaker


Over Educom / Detacom

De organisatie bestaat uit 2 zelfstandig opererende onderdelen: Educom en Detacom. De ware kracht van het bedrijf schuilt in samenwerking. Ze zijn zowel opleider als intermediair; hierdoor begrijpen ze de vraag in de markt en kunnen ze hun aanbod hier goed op afstemmen. Daarnaast reageren ze sneller op verschuivingen in de balans tussen vraag en aanbod. 

''Een stap in de goede richting.’’

over


Educom is een professionele ICT-opleider die mensen sinds 1981 bij-, her- of omschoolt tot softwareontwikkelaar. Ze begeleiden werkzoekende ICT-ers of mensen die van de ICT hun beroep willen maken. Dit doen ze met behulp van gedegen en vooral praktijkgerichte scholing. 

Detacom is een professionele ICT-dienstverlener die haar klanten sinds 1994 oplossingen biedt voor zowel de tijdelijke als de structurele behoefte aan capaciteit. De tijdelijke behoefte lost Detacom op door middel van consultancydiensten op het gebied van infra en architectuur, testing en softwareontwikkeling op alle niveaus (junior, medior, senior). De structurele behoefte wordt door Detacom beantwoord met behulp van haar unit ICT Personeel Services. Detacom ICT Personeel Services biedt haar relaties 2 oplossingen: werving & selectie of detachering via de Detavast-constructie. 
De unieke bundeling van krachten zorgt voor synergie. Deze wordt actief ingezet in de regio's Limburg, Brabant en Utrecht. In Sittard is het bedrijf al vanaf 1981 actief, in Eindhoven vanaf 2013 en in Utrecht sinds 2015. Detacom zet zijn drive en bewezen strategieën graag in om de beste match voor de klant te maken.

Missie
De missie van Detacom is het ontzorgen van opdrachtgevers, waarbij de verantwoordelijkheid wordt genomen voor projecten die excelleren qua leverzekerheid, kwaliteit en prijs.

Het uitvoeren van softwareontwikkelprojecten helpt Detacom om nog meer toegevoegde waarde te leveren aan haar opdrachtgevers. Het huidige producten- en dienstenportfolio past daar uitstekend bij, zeker omdat opdrachtgevers de inzet volledig op maat kunnen afstemmen.


''De unieke krachtenbundeling tussen Educom en Detacom voorziet u van kennis, kunde en mankracht om uw bedrijf of uw carrière naar een hoger niveau te tillen.''

breaker


Klanten en projecten


Educom / Detacom heeft een groot klantenbestand, waar ze met recht trots op zijn. Een selectie:

breaker


Werken bij Educom / Detacom

Bij Educom / Detacom heerst een warme bedrijfscultuur. Het team heeft een hoog sociaal karakter, wat het werken een plezierige ervaring maakt. Bij Educom / Detacom vinden ze jou belangrijk, daarom bieden ze educatieve mogelijkheden aan die perfect bij jou en je talenten aansluiten. Het bedrijf werkt samen met grote klanten; dit zorgt voor uitdagende opdrachten en biedt constant de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Bekijk de huidige vacatures van Educom / Detacom op Bonque.nl
breaker

 

Waar zit Educom / Detacom?


Je kunt de kantoren van Educom / Detacom vinden in Sittard, Eindhoven en Utrecht. De kantoren zijn gemakkelijk te bereiken met de auto én er is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn de kantoren gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Locatie
 

          

14 vacatures

IT Traineeship bij EducomSITTARD26789
IT Traineeship bij EducomUTRECHT26807
IT Traineeship bij EducomEINDHOVEN26808
Medior .NET C# developerSITTARD26843
(C#).NET developer bij Detacom EINDHOVEN26844
Uitdagende PHP Traineeship bij EducomUTRECHT27223
Traineeship bij EducomUTRECHT27470
Junior .NET C# developer SITTARD28173
Senior / lead C# .NET developer bij DetacomSITTARD28905
IT Traineeship bij Educom ARNHEM31467
Docent&Coach Application /Software Engineering bij Educom UtrechtUTRECHT31614
IT Traineeship bij EducomARNHEM34300
IT Traineeship bij EducomARNHEM34301
IT Traineeship bij EducomDEN HAAG35723