DTG helpt je met effectieve oplossingen waardoor je online gevonden wordt, groeit en klanten behoudt. Zij weten als geen ander wat er nodig is voor de transitie naar een 100% online dienstverlener. In online marketing termen zorgen zij voor traffic, clicks, conversie en interactie met de klanten.


Over DTG

Met hun online marketingservices helpen zij ondernemers in Nederland effectief online zaken te doen. Ruim 350 DTG’ers zijn hier dagelijks mee bezig. Online marketeers, SEA- en SEO-specialisten, designers en copywriters. Zij hebben alles onder één dak om de online vindbaarheid van bedrijven te verbeteren.
Met meer dan 50.000 netwerkprofielen, 14.000 reviewwidgets, 3.000 websites en 3.500 SEA-campagnes hebben ze hun klanten het online profiel gegeven dat bij hen past.

Klanten en projecten

Projecten waar DTG trots op is, zijn: 

Werken bij DTG

Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving binnen een ambitieus bedrijf waarin succes centraal staat. Verder bieden zij een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden zij:

  • Een omgeving waarin ze kennis delen en zelfontplooiing stimuleren;
  • Werken met geavanceerde technologieën (o.a. MongoDB, Fuse ESB, CI);
  • Een vriendelijke en informele werkomgeving;
  • Een open omgeving met mogelijkheid om innovatieve ideeën te suggereren;
  • Uitstekende ontbijt/lunch mogelijkheden, tafelvoetbal, borrels…

Waar zit DTG?

Het kantoor is zowel met fiets als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Metro -en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA zijn op loopafstand. In de directe nabijheid zijn o.a. gelegen ArenA winkelboulevard en het winkelcentrum De Amsterdamse Poort.

0 vacatures

DTG heeft nog geen vacatures online staan.