DSW Zorgverzekeraar is een middelgrote zorgverzekeraar met zo'n 530.000 verzekerden. DSW heeft een regionaal karakter. Het hoofdkantoor staat in Schiedam en is voor bijna alle medewerkers de vaste werklocatie. DSW heeft daarnaast drie loketten. Twee van de loketten zijn gevestigd op een vaste locatie; één in Delft en één in Vlaardingen. Het derde loket is mobiel en rijdt naar verschillende plekken in het de omgeving. Zo is DSW voor veel klanten dichtbij.

Over DSW 

DSW  vindt dat iedereen recht heeft op gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg, van hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s betalen. Betrokkenheid bij de zorg en een uitstekende relatie met hun klanten en de zorgverleners is wat hun kenmerkt. De verzekerden kunnen rekenen op een snelle, vriendelijke en correcte dienstverlening. De afgelopen vier jaar zijn ze in verschillende onderzoeken als beste vrij toegankelijke zorgverzekeraar naar voren gekomen. Dit willen ze natuurlijk zo houden!

DSW is een innovatieve organisatie. DSW ontwerpt, ontwikkelt en realiseert bijna alle applicaties zelf. Alles wordt in het werk gesteld om klanten goede service te verlenen en medewerkers maximaal in hun werkzaamheden te ondersteunen. En dat gaat goed! Een voorbeeld: Declaraties van verzekerden worden gemiddeld binnen vijf werkdagen uitbetaald

Werken bij DSW

Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie met een no-nonsense cultuur? Dan ben je bij DSW aan het goede adres. Bij DSW heb je je carrière in eigen handen. Laat jij zien wat je kan en weet je waar je naar toe wilt? Dan zullen zij je daar bij helpen.

Je thuis voelen vinden ze belangrijk. De medewerkers hoeven dus niet in een pak/mantelpakje naar kantoor te komen. Het mag natuurlijk wel, als je je maar prettig voelt. De mens staat voor hun centraal, zowel buiten als binnen hun bedrijf. De organisatie is plat en informeel. Ook collegialiteit vinden ze belangrijk. Dit is goed voor de sfeer binnen ons bedrijf en heeft een positieve invloed op het contact met hun verzekerden en de kwaliteit van het werk.

Kortom: groot genoeg voor complexiteit en verscheidenheid, klein genoeg voor flexibiliteit en snelheid.

Waar zit DSW?

DSW is gevestigd in Schiedam. Het kantoor is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. 

10 vacatures

ICT Stage bij DSW ZorgverzekeraarSCHIEDAM34553
Frontender bij DSW ZorgverzekeraarSCHIEDAM34555
Ervaren .Net Developer bij DSW ZorgverzekeraarSCHIEDAM34556
Security Engineer bij DSW ZorgverzekeraarSCHIEDAM34557
Cloud Specialist bij DSW ZorgverzekeraarSCHIEDAM34558
DevOps bij DSW Zorgverzekeraar SCHIEDAM34559
Output OntwikkelaarSCHIEDAM34560
Traineeship ICT bij DSW ZorgverzekeraarSCHIEDAM34561
Infrastructuur Specialist bij DSW ZorgverzekeraarSCHIEDAM34562
Fraudespeurneus / Data Scientist DSW ZorgverzekeraarSCHIEDAM34917