DPA (Dutch Partners in Assistance) richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Zo helpen ze professionals én organisaties om hun prestaties te verbeteren. Hiertoe steunen ze op een landelijk netwerk van ruim 1.600 eigen professionals, hooggekwalificeerde zelfstandigen en ondersteunende medewerkers. De onderneming is in 1992 opgericht als DPA Audit Detachment en kreeg in 1999 als DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Na het samengaan in 2011 met de Nederlandse Interim Groep voegden onder andere Benkis, Fagro en ConQuaestor Interim Professionals zich bij de groep.


Over DPA

DPA stelt professionals in staat om hun kennis en kunde aan te wenden in passende uitdagingen en faciliteren hen in hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Door effectieve selectie en matching voorzien ze opdrachtgevers van de juiste specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. Zo kunnen beide doelgroepen soepel meebewegen met de marktontwikkelingen. Ethisch kompas daarbij zijn de kernwaarden kundig, verbonden, ondernemend, persoonlijk en integer.

DPA Group is beursgenoteerd aan de Euronext Amsterdam en is actief in de sectoren Banking & Insurance. Engineers & Consultancy, Finance & Control, International, IT, Legal, Marketing, Public en Supply chain & Procurement.

Werken bij DPA

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij DPA altijd voorop. Want haal je alles uit je talent, dan is dat niet alleen gunstig voor jou, maar ook voor DPA en hun klanten. Je wordt in dit proces intensief begeleid met coaching, trainingen en opleidingen en ze zorgen er samen voor dat je werk- en privéleven in balans zijn.

KIJKEN IN DE KEUKENS VAN TOP 500-BEDRIJVEN
Via projecten of interim-functies kijk je als professional in de keukens van top 500-bedrijven, waarbij je werkt vanuit een specialistische business unit binnen een vakgebied. Naast je werk, krijg je vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen die bij jou passen. De kansen om je carrière zelf richting te geven en je persoonlijk te ontwikkelen, krijg je. Maar je zult ze zelf moeten verzilveren.

HARDWERKENDE, ONDERNEMENDE FAMILIE
Ook al zijn we een beursgenoteerd bedrijf, het voelt als een hardwerkende ondernemende familie. De lijnen zijn kort: de communicatie is informeel als het kan, maar zakelijk als het moet. Je merkt het al vanaf je eerste kennismakingsgesprek. Daarin praten ze niet alleen over het vak, ze zijn ook geïnteresseerd in jou als persoon. Hoe beter ze weten wie je bent, hoe beter ze kunnen samenwerken.

Binnen DPA Legal bieden zij je een thuisbasis waarop je altijd kunt terugvallen. Persoonlijk contact vindt de organisatie belangrijk, waarbij ruimte en aandacht is voor open en eerlijke communicatie onderling. Ze stimuleren daarbij tevens dat collega’s van elkaar leren en ervaringen uitwisselen door regelmatig informele bijeenkomsten te organiseren.

Daarnaast krijg jij:

  • Afwisselende opdrachten, die aansluiten bij jouw ontwikkeling; 
  • Op jou afgestemde loopbaanbegeleiding om jouw ambities te verwezenlijken;
  • Een professioneel en enthousiast team;
  • Een goed salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een individueel opleidingsbudget, waarbij een opleiding bij de Grotius Academie tot de mogelijkheden behoort.

Waar zit DPA?

DPA heeft kantoren in: Amsterdam, Blaricum, Bussum, Eindhoven, Maastricht, Nieuwegein, Rotterdam en Zwolle. Het kantoor in Amsterdam bevindt zich in Amsterdam-West. De dichtstbijzijnde bushalte is vier minuten lopen. Je kunt betaald parkeren in de Gatwickstraat of La Guardiaweg en bij het P+R terrein van het station Amsterdam Sloterdijk (Piarcoplein).

0 vacatures

DPA GEOS heeft nog geen vacatures online staan.