Cwize is een ambitieus bedrijf met een schat aan creditmanagement-ervaring. Het softwarebedrijf biedt klanten een veilig en snel te implementeren distributie-, rapportage- en benchmarkplatform voor Collections Management.

‘’Cwize is niet de standaard BI-leverancier.’’ 


breaker


Over Cwize


Cwize levert een BI-omgeving in de vorm van een SaaS-dienst voor reporting, interfacing en data warehousing in de nichemarkt ‘creditmanagement’. Tot de klanten van het bedrijf behoren grote financiële (bancaire) instellingen, verzekeraars, utilities en telco’s, maar ook incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren. Cwize bevindt zich letterlijk ‘middenin de markt’. Het bedrijf is samen met zusterbedrijf EuroSystems gevestigd in Nieuwegein. 

De visie van Cwize is: Business Intelligence is niet het doel, maar slechts het middel. Cwize is dan ook geen standaard BI-leverancier, maar mag zich met recht specialist noemen. De focus ligt voor 100% op collections management. Een pragmatische en klantgerichte specialist die BI inzet om de klant te ontzorgen. Dat is terug te vinden in de functionaliteit van de distributie-, rapportage- en benchmarkoplossingen. Door de expertise op het gebied van software en minnelijke en gerechtelijke incasso, begrijpt Cwize de problematiek en ontwikkelingen in de branche. Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden, dat heeft Cwize namelijk al samen met zijn klanten gedaan. Cwize biedt grip, controle en inzicht, zonder een beroep te doen op de eigen IT-resources.

Cwize ontzorgt in collections management met plug&play-BI-oplossingen. De gezamenlijke inbreng van ervaring en expertise van opdrachtgevers, incassobureaus, gerechtsdeurwaarders én Cwize heeft zich vertaald in een startklaar en snel te implementeren platform.

‘’Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden, dat heeft Cwize al met zijn klanten gedaan.’’ 

breaker

Klanten en projecten

Voor zijn verschillende doelgroepen heeft Cwize twee succesvolle standaardoplossingen ontwikkeld: de Collections Performance Manager (CPM) voor het managen van externe partners en de Collections Data Engine (CDE) voor het managen van eigen incassoprocessen.

‘’Cwize biedt het juiste middel op het juiste moment, voor de juiste klant." - Edwin de Buck, Directeur Intensief Beheer Particulieren bij ING Bank

CPM

Met de Collections Performance Manager (CPM) heeft de opdrachtgever volledig grip op de prestaties van incassorelaties. Vanuit het eigen portal heeft de klant externe incassoportefeuilles goed in beeld.

CDE

Met de Collections Data Engine (CDE) heeft een incassobureau of gerechtsdeurwaarder controle over de eigen dossiers. Het rapportageplatform biedt standaard alle benodigde (klant)rapportages.

Naast de standaardoplossingen maakt Cwize maatwerkrapportages voor een grote internationale klantenkring. Zo heeft het bedrijf klanten in Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Australië. Dankzij dit internationale klantenbestand kan Cwize grensoverschrijdende trends en kennis delen.

breaker

Werken bij Cwize

Cwize biedt een veelzijdige en afwisselende werkomgeving in een ambitieus team, waar jouw input belangrijk gevonden wordt. Ook biedt Cwize de mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie, en kun jij je op termijn verder specialiseren. Cwize biedt een scala aan arbeidsvoorwaarden: niet alleen een marktconform salaris en vakantiedagen, maar ook de mogelijkheid om thuis te werken of flexiblere werktijden te plannen. Daarnaast biedt Cwize extra opleidingsmogelijkheden.

Op de werkvloer heerst een informele, maar resultaatgerichte sfeer met korte communicatielijnen. Je collega's hebben een gedreven en professionele houding.


breaker

Waar zit Cwize?

Cwize is gevestigd in Nieuwegein. Dankzij de centrale ligging tussen de A2, de A12 en de A27 is Cwize makkelijk met de auto te bereiken.

          

0 vacatures

Cwize heeft nog geen vacatures online staan.