Het inzicht van vandaag is jouw business van morgen. Conclusion (ecosysteem) slaat een brug tussen nu en straks. 100% disruptive, 100% betrokken.

Banner

Over Conclusion

Conclusion, dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met 20 bedrijven, verdeeld onder vier servicelines, zijn zij er voor startups, groeiers en gevestigde namen. Ze initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale transformatie zit in hun genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn ze dagelijks bezig met problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren. Gedreven door hun motto; Business Done Differently.

Samen met 20 verschillende bedrijven vormen zij één groot ecosysteem. Ze vullen elkaar precies daar aan waar het nodig is. Dat maakt Conclusion wendbaar, effectief, vindingrijk en… ánders. Datzelfde geldt voor hun mensen. Inmiddels staat de teller op ruim 1400 collega’s en die teller staat voorlopig nog niet stil. Een gezonde dosis lef, creativiteit, teamspirit en uiteraard vakmanschap, vind je bij iedereen van hun terug. Maar juist die eigenschappen die je niet bij iedereen tegen komt, laten zien waar jij speciaal in bent. Dus…wat maakt jou ánders? Be different.

over

Werken bij Conclusion

Bij Conclusion ben je meer dan welkom in de frontlinie van hard technology, digitale concepten en succesvolle businessmodellen. En alles daartussenin. Jouw talent helpt de klant en Conclusion verder te komen. Daarom geven ze ruimte aan jouw eigen ik. Word je gewaardeerd om wie je bent en wat je kan. Zodat jij op hoog niveau, met enthousiasme én op eigen wijze jouw expertise kunt inzetten voor projecten waar ‘Business Done Differently’ de standaard is. Ontdek je toekomst in het ecosysteem van Conclusion!

Naast werken doen ze veel aan andere dingen die leuk zijn. Om te ontspannen. Omdat het lekker is. En leuk. Ze hebben veel activiteiten, zowel binnen als buiten kantoortijden.

  • Elke donderdagavond een bedrijfsborrel in hun Skybar op hun locatie in Utrecht. Vanaf de 22e verdieping heb je een prachtig uitzicht over de stad;
  • Yogalessen en massages;
  • Biologische lunches in hun bedrijfsrestaurants op diverse locaties;
  • Gameavonden en andere leuke avondactiviteiten met collega’s;
  • Diverse sportteams en bootcamplessen; 
  • Open Coffee bijeenkomsten om je netwerk te bespreken met recruiters in hun Coffee & Juicebar. Zij komen zo in contact met interessante professionals en jij verzamelt punten voor het referral programma.

Bij Conclusion zet je je talent in binnen een omgeving waarin je er écht toe doet. Word je gewaardeerd om wie je bent en wat je kan. Om zo de beste versie van jezelf te worden of te zijn.

over

Waar zit Conclusion?

Conclusion heeft kantoren op verschillende locaties in Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht. Dit moderne kantoor, pal naast stadion Galgenwaard in Utrecht én op nog geen 5 minuten afstand van de snelweg, is the place to be als specialist. Je hebt vanuit Conclusions eigen skybar op de 22e verdieping een prachtig uitzicht over de stad.

>

0 vacatures

Conclusion heeft nog geen vacatures online staan.