Compete levert IT oplossingen welke uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker zullen maken. Sterk door service zijn zij gegroeid tot de speler welke zij nu zijn

Banner

Over Compete

Compete wil zorgeloze en vooruitstrevende ICT-oplossingen voor haar klanten.Zij brengen hun missie tot stand dankzij inzet van juiste hardware, software en praktisch talent. Ze ontwikkelen niet alleen software op maat, maar zorgen ook voor de installatie, implementatie, beveiliging en het beheer van uw algehele ICT-omgeving.

Ze zien zich graag als de automatiseringsafdeling binnen uw bedrijf, die toevallig van buiten het bedrijf komt. Wat overigens als voordeel heeft dat ze concurrerend moeten werken. Vandaar de naam: Compete.

Compete kijkt met gezond verstand naar uw automatiseringsvraag. Mede door de technologische ontwikkelingen zijn hun vragen simpel: Waar staat u nu als bedrijf & Waar gaat uw bedrijf naar toe? Deze 2 vragen gecombineerd met uw huidige IT-infrastructuur zorgen voor een plan richting de toekomst.

Compete startte in 1989 gericht op de verkoop van computers in het MKB. Inmiddels hebben ze vijfentwintig vaste en een aantal gedetacheerde medewerkers in dienst.

    

Werken bij Compete

Wij bieden een baan voor 40 uur in de week met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkt in een team met 10-20 engineers. Je krijgt per jaar 25 vakantiedagen en je bouwt pensioen op. Ook heb je bij hun voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door middel van opleidingen, cursussen en trainingen.

Waar is Compete gevestigd?

Het kantoor van Compete ligt in Schiedam. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken met je auto en het openbaar vervoer.

0 vacatures

Compete heeft nog geen vacatures online staan.