Cloudwise ondersteunt het onderwijs met moderne ICT-oplossingen. Cloudwise biedt oplossingen waarmee iedereen gebruik kan maken van moderne, interactieve onderwijsmiddelen, op de manier die hem of haar past. Het online onderwijsplatform van Cloudwise is gebaseerd op het wereldwijd veelgebruikte Google for Education. Het heeft een eenvoudige infrastructuur en biedt optimaal gemak, zowel in gebruik en als het beheer. 

Over Cloudwise

Cloudwise is een jong ICT-bedrijf, opgericht in 2009. In de techwereld ontstaan steeds meer online mogelijkheden en volgen nieuwe technologieën elkaar snel op. Cloudwise gebruikt deze ontwikkelingen om kansen voor onderwijsinstellingen te creëren.

COOL

Cloudwise biedt een totaaloplossing voor het schoolnetwerk in de cloud. De school wordt serverloos en heeft geen omkijken meer naar het beheer. Cloudwise biedt een gestructureerde schoolomgeving, waarbij het niet uitmaakt of je thuis, onderweg of op school bent. Op een laptop, tablet of andere computer: een internetverbinding is voldoende. Deze oplossing heeft de naam Cloudwise Online Onderwijs Leerplatform gekregen: COOL.

G Suite

Cloudwise ondersteunt scholen bij het implementeren en succesvol inzetten van Google Suite for Education. G Suite is een voor het onderwijs gratis productentool met onder meer mail, agenda, chat en tekstverwerking. Werken met Google for Education biedt scholen veel voordelen: lage kosten, weinig onderhoud (want werken zonder servers) en programma’s die vanaf elke plek te bereiken zijn met pc, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Cloudwise biedt daarnaast talloze praktische oplossingen voor Chromebooks, cloud computing en de elektronische leeromgeving.

Werken bij Cloudwise

Cloudwise groeit snel. Zo snel dat het bedrijf veel nieuwe collega’s kan gebruiken. Cloudwise heeft veel leuke en nieuwe ideeën om het gebruik van ICT in het onderwijs te verbeteren. Om deze ideeën te kunnen realiseren, zoekt het bedrijf nieuw talent.

Het developmentteam van Cloudwise richt zich met passie op het verbeteren van de technologie die zo'n 500 scholen draaiende houdt. Natuurlijk heb je jouw eigen specialisatie, maar je kunt veel taken in het team oppakken. Je gebruikt the right tool for the right job. Keuzes die zijn gemaakt in het verleden zijn zeker geen regels. Voor goede ideeën is altijd een budget.

Jij zult een uitdagende en afwisselende baan krijgen in een snelgroeiende onderneming. Cloudwise werd al beloond met een FD Gazelle Award. Binnen het bedrijf tref je een goede werksfeer, waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn. Je krijg de ruimte voor veel vrijheid en mag je werk naar eigen inzicht en behoefte vorm te geven.

Uiteraard krijg je een passend salaris met een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Ook kun je via Cloudwise korting krijgen op Chromebooks en andere hardware die het bedrijf verkoopt.

Waar zit Cloudwise?

Cloudwise is gevestigd in een gezellig kantoor in Woerden, vlak bij de A12 en het NS-station.

>

0 vacatures

Cloudwise heeft nog geen vacatures online staan.