BaseNet ontwikkelt een zeer uitgebreid web- en cloudbased relatie- en dossierbeheersysteem, met een geïntegreerde boekhoudmodule. Hierbij ligt de focus met name op de advocatuur. Binnen de advocatuur is BaseNet marktleider op het gebied van online automatisering.

Over BaseNet

BaseNet is in 1987 opgericht en is een jong, dynamisch bedrijf, waar de meeste medewerkers tussen de 25 en 35 jaar oud zijn.

Het bedrijf ontwikkelt en levert inmiddels ruim 10 jaar gespecialiseerde online software voor advocatenkantoren en is hiermee marktleider in Nederland. Met de software van BaseNet werken hele advocatenkantoren online. Daar is alleen een computer met internetverbinding voor nodig. 

BaseNet maakt gebruik van zes verschillende modules:

  • Basenet Advocatuur
  • Basenet Incasso
  • Basenet Online CRM
  • CRM voor Consultants
  • Basenet Medisch
  • Basenet Accountancy

Klanten en projecten

BaseNet mag tot haar klanten voornamelijk advocatenkantoren rekenen. Het bedrijf ontzorgt haar klanten: alle facetten van de praktijkvoering van een advocaat zijn geïntegreerd in de online software van BaseNet. 

Werken bij BaseNet

BaseNet groeit hard. Het bedrijf wordt gekenmerkt door korte lijnen, is informeel en kent een redelijk platte structuur. Hierdoor kan er snel geschakeld worden. In het hechte team werken enthousiaste en gedreven collega’s die graag met elkaar samenwerken.

Als medewerker krijg je veel ruimte voor eigen initiatief. Er wordt daarnaast goed voor je gezorgd: de lunch wordt verzorgd, je reiskosten worden vergoed en er is een pensioenregeling. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

In het kantoor van BaseNet bevindt zich een activiteitenruimte met flipperkasten, een PlayStation, airhockeytafel en tafelvoetbaltafel. Daar zit ongetwijfeld iets van je gading bij. De ruimte mag je gebruiken wanneer je wilt, zolang je maar aan je uren komt!

Elke week is er een vrijdagmiddagborrel. Er worden diverse competities gehouden tijdens borrels, dit maakt ze extra leuk.

Waar zit BaseNet?

BaseNet is een snelgroeiend IT-bedrijf in hartje Amsterdam. Het kantoor ligt op loopafstand van het Leidseplein en Vondelpark. Naast het kantoor in Amsterdam heeft BaseNet ook vestigingen in Mechelen (België) en Malaga (Spanje). 

          

6 vacatures

DevOps engineer bij BaseNetAMSTERDAM27124
Medior Java Developer (J2EE) en Linux bij BaseNetAMSTERDAM30040
Senior Java Developer (J2EE) en Linux bij BaseNet AMSTERDAM30041
JuniorJava Developer (J2EE) en Linux bij BaseNet AMSTERDAM31397
Medior DevOps engineer bij BaseNet AMSTERDAM34782
Senior DevOps engineer bij BaseNet AMSTERDAM34783